2015-10-03 ساعت 16:35
(2015-10-03 ساعت 15:25)TajbakhshSalma نوشته: [quote='k1_m_1358' pid='669549' dateline='1443833063']
خب بالاخره گرين كارت رو از چنگشون در آوردم ،
همونطور كه قبلا هم گفتم ، يه بار به ادرسي كه داده بوديم إرسال شده بود ولي دليور نشده بود ، درخواست إرسال مجدد تلفني كردم و ادرس جديد دادم ، ديدم خبري نشد ، وقت گرفتم رفتم اداره مهاجرت ، اونجا گفتن فلان تاريخ برات إرسال شده ولي برگشت خورده ، گفتم ميدونم، گفت برو اداره پست دنبالش، بعدازظهر بيش از يك ماه از برگشت خوردن، خلاصه رفتم اداره پست گفت اينجا نيست ما پس فرستاديم ،
ديگه نميدونستم چي كار كنم ، ديشب ساعت ١ ، سايت my uscis رو چك كردم ديدم نوشته ساعت ٥ عصر مجددا به اون ادرس اوليه إرسال شده بازم دليور نشده،
خلاصه مگه تا صب تونستي بخوابم ، كله سحر اولين نفر رفتم اداره پست ، ترك نامبر رو دادم ، رفت و با سه عدد پاكت برگشت ، اي دي چك كرد و ما چشممون به جمال گرين كارت روشن شد،
نكات اخلاقي :
فك نكنيد كه اينجا خيلي كارشون درسته ، اشتباه زياد ميكنن در حد فاجعه
حتما ،از طريق my uscis هر روز چند بار چك كنيد ، كه بدونيد در چه وضعيت هست.
موفق باشيد و
مباركتون باشه! ميشه بپرسم تو سايت my uscis چه جوري بايد روند كارمون و دنبال كنيم ؟ چجوري ساين آپ كنيم؟ براي پرداخت پول كه هيچ جا ازمون نخواسته ساين آپ كنيم ! ممنون
من الان my uscis و پيدا كردم . آيا آدرسي كه براي ساين آپ ميخواد، آدرس ايران ه يا امريكا مون؟
براي هرسه نفر كيسمون به تنهايي بايد يه اكانت باز كنم يا هر سه باهم تو يه اكانت ؟ ممنون ميشم زودتر جوابم و بدين !!!!!!
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!