کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-10-07 ساعت 21:11)ican2015 نوشته:  سلام دوستان
سوشال و گرین کارت را میدونم. ایدی کارت دیگه چیه. من سوشال نامبر را که درون یک کارت بود را گرفتم باید حالا منتظر کدوم باشم. ممنون

سلام شما هر ایالتی ساکن شدی باید آی دی اونجاروهم بگیری بعضی از دوستان میگن با گواهی رانندگی یکیه ولی ما چون فعلا ماشین نداریم فقط برای آی دی کالیفرنیا اقدام کردیم، مدرک هم با پاسپورت و سوشیال نامبر به اداره DMV نزدیک خونه مراجعه میکنین و تقاضای آی دی میکنین یک مدرک عکس داره که خودشون همانجا عکس هم ازتون میگیرن بین دو تا چهارهفته طول میکشه معمولا تا برسه، البته مال ما بعد دوماه هنوز نیامده امروز دوباره اقدام کردیم باز گفت دو تا چهارهفته دیگه میرسه، آی دی هر ایالنی رو که داشته باشین بعد از یکسال میتونید از تخفیف شهریه دانشگاه و سایر مزایاش استفاده کنید موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: Srod ، Mahboy ، ican2015 ، miyu ، Alex 2014 ، moj21 ، Daneshjo

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط behjat - 2015-10-08 ساعت 02:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان