کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-10-09 ساعت 21:13)Kia robani نوشته:  ديروز بالاخره دل به دريا زديم و با همسرم سيم كارت تلفن خريديم براي هر نفر ٤٠دلار در ماه از at&tبا ١/٥گيك اينترنت واقعا هزينه تلفن اينجا زياده و براي كسايي كه تازه مي ايند و با پول ايران مي خواهند مخارجسون رو بدهند و در امد و كار ندارند اينجا همه چي گرونه ولي همه بهم مي گن اولش خيلي سخته ولي جا نزن من هم يك مدتي به خودم فرصت دادم تا ببينم چي پيش مي اد

سلام. من هم سیم کارت t-mobile گرفتم. شاید مزایاش رو نپسندید ولی اگه خواستید ماه آینده تهیه کنید یا دیگر ذوستان.
یک ماهه. 100 دقیقه مکالمه. اینترنت پر سرعت نا محدود. پیامک به کل دنیا نامحدود و رایگان. قیمت 30 دلار
در ضمن من نمیدونستم و یا شاید خط من اینطوری باشه و لی وقتی کسی با من تماس میگیره از دقیقه های منم کم میشه. خط شما هم اینطوریه؟؟SadSad
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیاBig Grin
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، sarasara1 ، Daneshjo

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط mohammad384 - 2015-10-10 ساعت 02:55

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان