کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2015-10-10 ساعت 11:05)nazi00 نوشته:  سلام دوستان ... متاسفانه من در فرم اولیه که برای سفارت میفرستیم تاریخ ازدواج رو اشتباه زدم و درواقع باید تاریخ عقد رو وارد میکردم ... برای سفارت ایمیل زدم و اونها گفتن که باید آنلاک کنید ... میخواستم بدونم اگر آنلاک نکنم و جواب نامه رو ندم پروسه به همون نحو پیش میره یا فعلا فرم ما رو دست نگه داشتن تا آنلاکش کنیم؟ ... اگر هم بخوام آنلاکش کنم خیلی کارمون به تعویق میوفته و ممکنه دیگه قبول نشیم ... چون نامه دوم ما با توجه به شمارمون که حدود 1100 هست باید تو همین ماه میومد که نیومده ... میشه لطفا کمکم کنید و بگید باید چی کار کنم؟من خیلی نگرانم .... هنوز نامه دوممون نیومده .... من چی کار کنم؟

سلام
دوست عزیز من هم دقیقا مشکل شما را دارم و انلاک نکردم. گفتند قبل از قشم خوردن در زمان مصاحبه تاریخ اصلی را کتاب و شفاهی اعلام کنید مشکلی پیش نمیاید. فقط بگویید در تبدیل تاریخ ایرانی به میلادی اشتباه کردم و بعد از ترجمه مدارک متوجه شدم. انشاالله در دسامبر به مصاحبه میروید.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها - توسط Joje mohajer - 2015-10-10 ساعت 13:05

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان