کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-10-12 ساعت 19:06)M.d نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 07:32)SomeOneX نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 17:08)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  دوستان برادرزاده من اول اکتبر ویزا یکضرب گرفت، انشالا چند ماه دیگه وارد آمریکا میشه، منتها دانشجوئه و فقط 20 روز اجازه خروج از کشور داره و باید برگرده، به نظرتون توی این مدت کم میتونه پاس سفید بگیره؟
الان کجا هستن برادرزاده تون ؟ با ویزای مهاجرتی برگشتن ایران ؟
اگه الان ایران نیستن ، و قصد دارن به ایران برگردن و درس رو ادامه بدن، به هیچ جه به هیچ کشور دیگه ای سفر نکنن
فقط اون کشوری باشن(مثلا همون ترکیه باشن) که مجوز گرفته از نظام وظیفه ، چون ببینن ویزای آمریکاش مهر ورود خورده 15 میلیون به نفع خزانه ضبط میشه و شیش ماه تا یکسال هم ممنوع الخروج میشن
دوست عزيز فكر نكنم اينجوري باشه من خودم از نظام وظيفه پرسيدم گفت هيچ مشكلي نداره اگر شما بخواين بزنيد آمريكا،
سفر به آمریکا مشکلی نداره، اما منظور X اینه اگه برا سفر به ترکیه از نظام وظیفه برگه گرفته و الان ترکیه است برگرده ایران و دوباره برا سفر به آمریکا مجوز بگیره. مستقیم از ترکیه نره آمریکا که شر شه شاید.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: victor2016 ، SomeOneX ، moj21 ، Daneshjo

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Abdorrezaa - 2015-10-12 ساعت 20:00

کاربران در حال بازدید این موضوع: