2015-10-13 ساعت 12:46
(2015-10-12 ساعت 11:01)ho_tasha نوشته:سلام دوست عزیز(2015-10-12 ساعت 09:43)گروهبان دودو نوشته: با سلام و تشكر از ho_tasha عزيزبا سلام سردار.
ميبينم كه به لطف خدا از خط مقدم سالم و سرحال برگشتي كه باعث خوشحالي همه مون شد واقعا از شما خط شكنان با دل و جرئت سپاسگذارم كه با راهنمايي هاي خوبتون به بقيه كمك مي كنيد سربلند و سرافراز باشي .
به نظر دوستان عزيزي كه آنكارا هستند بهتره كه هتل را از قبل رزرو كنيم و يا اينكه اونجا رسيديم هتل بگيريم
خواهشا اگه پيدا كردن هتل نزديك سفارت يا دكتر سخته و يا كمبود جا داره و مستقيم گرفتنش گرونتر از رزرو از طريق آژانسهاي ايرانه اين پدر پيرتون رو راهنمايي كنين آخه فعلا من فقط بليط هواپيما گرفتم و چون بعد از آنكارا بايد يه شهر ديگه بريم و زمان موندنمون تو آنكارا مشخص نيست ترجيح ميدم كه آنجا هتل بگيرم اگه اين كار مشكله و يا مسايل خودشو داره لطفا راهنماييمون كنيد
ابتدا بگم که در سفرنامه مبسوط دارم روش کار میکنم و نگران نباشید تقریباً آخرشا هست ۲ روز دیگه کامل شدس.
ولی اینو بگم که شما میتونید برید آنکارا و اونجا هتل بگیرید اگر بتونید خوب چونه بزنید میتونید هتل خوب بگیرید .لی چون با خانواده میرید و ساک اینها دستتون هست میتونید برای قسمتی از سفرتون هتل بگیرید. این رو هم بگم چون شما نظامی هستین بی شک (با عرض معذرت فراوان) کلیرنس خواهید خورد پس آماده باشید.
ولی توصیه دیگه ای که دارم این هست که اگر داخل ایران پروموشن خوبی دیدید حتماً بگیرید زیاد فرقی نداره اگر خیلی خوب بگردین و انتخاب کنین در نهایت 200 هزار تومان اختلاف قیمت خواهد داشت. که ارزش نداره.
دوستان عزیز که دازید میرید ترکیه توجه کنید طی هفته گذشته و هفتهای که داخلش هستیم نرخ برابری لیر و دلار تغییر کرده پس با دید بهتر اقدام به خرید کنید مثلا زماین که ما رفتیم آنکارا نرخ تبدیل دلار به لیر ۳.029 ولی روز چهارشنبه هفته گذشته دو روز بعد شد ۲.90150 پس دوستان توجه به این موضوع هم داشته باشید.
پیروز و موفق باشید
من هتل Raymar رو گرفته بودم تو منطقه کیزیلای و خیابان مشروطیت هست که خیلی خوب بود و تا سفارت و دکتر به ترتیب 10 و 15دقیقه با پیاده روی معمولی فاصله داره.

یک پیشنهاد: کتاب ترکی استانبولی در سفر یا مثلا یک اپلیکیشن رو موبایل واسه زبان ترکی داشته باشید چون واقعا کسی اونجا زبانی به غیز از ترکی نمیدونه.

موفق و پیروز باشید.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days
: Clearance
Issued:5 May 2017
Finally 15 April 2016 After 187 tough days

Issued:5 May 2017