کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-10-15 ساعت 20:28)Hana2015 نوشته:  با سلام خدمت دوستان مهاجرسرائی
من کیس اصلی هستم (آقا) و همسرم امسال دانشگاه ارشد قبول شد و مدرک دانشنامه را دانشگاه روز ثبت نام دریافت کرد.سوالم این هست:
آیا روز مصاحبه مدارک تحصیلی همراه را آفیسر میخواد یا کپی و ترجمه اش رو ببریم کافیه یا میشه از دانشگاه نامه ادامه تحصیل گرفت و به آفیسر بگیم که بعد از لاتاری قبول شده و نمیتونستیم بخاطر تعویق در بررسی ، فرم را آنلاک کنیم، اگر راهی هم برای دریافت مدرک برای رفتن به مصاحبه از دانشگاه آزاد میدونید لطفاً راهنمائیم کنید.
با تشکر

سلام دوست عزیز

اگر چک لیست مدارک سفارتها رو دیده باشید فقط نوشته مدارک تحصیلی فرد برنده .
مدارک تحصیلی همراه رو موقع تحویل مدارک اصلا نگاه نمیکنند و نیاز نیست .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: matin86 ، Hana2015 ، j.modarres ، ستوده

پیام‌های این موضوع
تعویض پاسپورت - توسط ho_tasha - 2015-09-08 ساعت 16:23
RE: سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016 - توسط Siamak - 2015-10-15 ساعت 20:34

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان