2015-10-16 ساعت 14:23
با سلام به همه دوستان عزیز هیوستونی.
ما هم منتظر کلیر شدن هستیم تا به دوستان هیوستونی بپیوندیم.
اگر امکانش باشه دوستان عزیز چند سئوال دارم
1- اوضاع نفتی؟ میدونم خرابه و همین هفته گذشته چند نفر از دوستانمو از شرکت گذاشتن کنار بعضی مجبور به برگشت شدن. میخوام بدونم میشه یه کاری دست و پا کرد من حاضرم حتی کار بیشتری انجام بدم و حقوق یه کار آموز رو بگیرم مشکلی با این موضوع ندارم.
2- میخواستم ببنیم یه جای خوب برای گرفتن اجاره خونه که دسترسی خوبی داشته باشه (البته تمام سفحات تاپیک رو خوندم) چون فرزندی ندارم میخوام ببنیم که کجا بیشترین شرکت های نفتی مستقر هستن که بتونم سمت اونجا یا در نزدیکی اونجا خونه بگیرم.
اگر امکانش هست دوستان کد پستی ها بگن من از اینجا چک کنم چون به هر حال وقتی اومدم باید کفش آهنی پام کنم و شروع کنم دنبال کار.
متشکرم و سپاس از همه دوستان عزیز.
ما هم منتظر کلیر شدن هستیم تا به دوستان هیوستونی بپیوندیم.
اگر امکانش باشه دوستان عزیز چند سئوال دارم
1- اوضاع نفتی؟ میدونم خرابه و همین هفته گذشته چند نفر از دوستانمو از شرکت گذاشتن کنار بعضی مجبور به برگشت شدن. میخوام بدونم میشه یه کاری دست و پا کرد من حاضرم حتی کار بیشتری انجام بدم و حقوق یه کار آموز رو بگیرم مشکلی با این موضوع ندارم.
2- میخواستم ببنیم یه جای خوب برای گرفتن اجاره خونه که دسترسی خوبی داشته باشه (البته تمام سفحات تاپیک رو خوندم) چون فرزندی ندارم میخوام ببنیم که کجا بیشترین شرکت های نفتی مستقر هستن که بتونم سمت اونجا یا در نزدیکی اونجا خونه بگیرم.
اگر امکانش هست دوستان کد پستی ها بگن من از اینجا چک کنم چون به هر حال وقتی اومدم باید کفش آهنی پام کنم و شروع کنم دنبال کار.
متشکرم و سپاس از همه دوستان عزیز.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,925)
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه