2015-10-16 ساعت 19:21
(2015-10-15 ساعت 11:34)ccpj نوشته:دوست عزیز سلام . خیلی ممنون از راهنمای تان حتما به پتیشینرم میگم تماس بگیره در حقیقت این کار رو کرده ولی نتیجه اش رو هنوزنمیدونم چی شده. به هر حال ممنونم باقیش توکل به خدا(2015-10-14 ساعت 15:50)mehrdad.agha نوشته:(2015-10-12 ساعت 20:35)alireza88 نوشته:(2015-10-12 ساعت 11:02)roz naz نوشته: چقدر اینجا سوت و کور شدهمدارک ارسال کردیم
از بچه های 2003 کسی نیست بیاد از کاراش بگه الان تو چه مرحله ای هستن ؟
میگن از پلیس ترکیه گواهی بیار
در صورتیکه اصلا ترکیه نبودیم
f4 sep2003
من کیس F4 هستم فرم DS-260 رو یک ماه و نیم هستش پر کردم در اون فرم on line از مون کیس نامبر و این وویس نامبر رو خواستند ولی benificiary ID number رو نخواستند در حالی که در فرم نمونه که تو سایت گذاشته بودند این شماره رو بایستی وارد میکردی بعد از ارسال فرم ها نامه تائید و وشماره تاییدیه رو دادند ولی الان به پتیشنر نامه دادند که اگه بخواهی فرم ها را فیزیکال به مصاحبه ببرند حتما روی هر مدرک ورقه کاور شیت باید باشه و در کمال تعجب اظهار بی اطلاعی از ارسال فرم ds- 260 از طرف ما کردند در حالی که شماره تاییدیه رو حتی برام و برای پتیشنرم ارسال کردند در ضمن پتیشنر من خواهر خانمم هستش و در آمریکا زندگی میکنه و ما کیس فوریه 2003 کسی هست راهنمکایی کنه؟ ممکنه بخاطر نبودن اون benificiary ID باشه اگه اینطوره چرا موقع ارسال فرم به مشکل بر نخوردم و صفحه کامفرم نامبر برام اومد .
یاید عرض کنم ، وقتی ما پول رو پرداخت کردیک صراحتا و خیلی تاکید داشتند که کاور شیت رو همراه مصاحبه و ارسال مدارک بهمراه داشته باشید.
- وقتی مدارک رو ارسال کردیم کاور شیت رو روی همه ی مدارک گذاشتم
( پتیشنرم گفت کاملترین و بی نقص ترین مدارک رو ارسال کردم )
- و وقتی هم برای مصاحبه میریم باید این برگه به علاوه مدارک درخواستی و اصل مدارک هویتی همراه داشته باشیم
من توصیه میکنم حتما با ان وی سی تماس بگیرید و یا از پتیشنر تون درخواست کنید تماس بگیره چون باعث به تاخیر افتادن زمان مصاحبه خواهید شد.
طبق تجربه حاصله از این کارمند های ان وی سی میشه این اطمینان رو پیدا کرد که زیاد حواس جمع و جوری ندارند و باید حتما پیگیر مراحل باشیم.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید