2010-08-07 ساعت 12:53
(2010-08-04 ساعت 02:38)Gina نوشته:(2010-07-31 ساعت 00:37)@Š!M نوشته:(2010-07-29 ساعت 13:47)Gina نوشته: بردن سبزی فریز شده اصلا به صرفه نیست! سالها خاله ی من مرتب میبرد سوئد،هم برای ما دردسر داشتن که براش تهیه کنیم هم بردنش دردسر داشت و ممکن بود گیر بده، حالا چند ساله که اونجا کنسرو سبزی پیدا کرده ، به قول خودش خیلی به صرفه تر و دردسرش کمتره...
جینا جون یه زحمتی برام میکشی ادرس ین سبزی کنسروی رو از خاله تون بپرسین.....من سوئد رو زیر و رو کردم نیافتم.(استکهلم هستم)
ببخشید دیر جواب دادم شیما جون، وقت نشده بود با خالم حرف بزنمالبته خاله ی من گاوله زندگی میکنه، ولی گفت استکهلم که باید خیلی بیشتر باشه، باید از فروشگاه های خارجی بخرید که چیز هایی مثل برنج و ... از ایران و کشور های عربی و ... دارن،گفت که یه منطقه هم داره استکهلم به اسم رینکیبی(فکر کنم اشتباه نوشتم البته
) اونجا بیشتر از این مغازه ها هست، گفت توی شهرشون حتی فروشگاه های willy:s هم از این کنسرو ها میارن... هم به صورت قرمه سبزی با لوبیا و ... دارن هم کنسرو سبزیش
مرسی عزیزم..درسته اینجا پر از فروشگاه های ایرانیه اما بعضی چیزا نیست البته این سبزیهای کنسروی رو که میگی دیدم ولی چون ایرانی نبود تا حالا نگرفتم چون نمیدونم واقعا طعمش همونی باشه که مدنظرمه یا نه حالا ظاهرا مجبورم امتحان کنم
راستی اون منطقه بیشتر نمایندگی فروشگاه های خیلی بزرگ مثل نایک و ایکیا و لوازم الکتریکی و........ست البته چند تا هیپرمارکت هم هست شاید اونا مدنظر خالتون بوده