2015-10-19 ساعت 18:34
(2015-10-19 ساعت 16:06)Khosrow_53 نوشته:(2015-10-19 ساعت 09:24)azarang نوشته:(2015-10-19 ساعت 01:16)babisondes نوشته:(2015-10-19 ساعت 00:19)amir2016 نوشته:(2015-10-19 ساعت 00:10)babisondes نوشته: تنها راه اینکه سر صبح به موقع برسین ابوظبی با سواریهایی که تو این مسیر کار میکنن استفاده کنین. اگه ظرفیتاشون تکمیل باشه حتی تا ۸۰ درهم هم میبرن، فقط باید چونه بزنین. نهایت قیمتش هم ۱۲۰ درهمه.
سلام
در مورد اجاره ماشین چی کار باید کرد آیا راهی به غیر از اینکه بچه ها گفتن وجود داره چون نمیشه پاسپورت گذاشت و نه کریدیت کارت دارم پولم که میگن باید دو هفته بعد نصفشو بگیری این هم معقول نیست. چیکار باید کرد؟
نیاز به اجاره ماشین نیست، ما با همون خانوم لیدر رفتیم نفری ۱۲۰ درهم، البته اولش گفت ۱۵۰ تا ، اما یکی از بچها با همکارش صحبت کرده بود ۱۰۰ تا. چونه بزنین باهاشون همون ۱۰۰ هم راضی میشن.
با اتوبوس ها برید. منم می خواهم با اتوبوس بروم.۵ صبح از ایستگاه al ghubaiba راه می افته.
راستش منم به همین قصد نزدیک ترمینال هتل گرفتم. البته فکر کنم ساعت ۵ صبح خیلی زود باشه.
دوست عزیز من تجربه سفر با اتوبوس به ابوظبی رو هم داشتم ، اختلاف ریالی چندانی ندارن باهم اگر در کل مخارج پروسه مصاحبه، در عوض تو راه راحتین ، به موقع میرسین، وقتی از سفارت خارج میشین سردر گم نیستین . من ۳ بار با سواری رفتم ۱ بار با اتوبوس . در کل سواری راحتتره، با اتوبوس و تاکسی از ترمینال تا سفارت و بلعکس میشه حدود ۹۰ تا، سواری ۱۲۰ تا، اختلافش ۲۷۰۰۰ تومن، فکر نکنم این مبلغ زیاد باشه

کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس