2010-08-07 ساعت 16:36
(2010-08-07 ساعت 15:19)saeed53 نوشته:مرسی سعید جان از دلگرمیت،من که بی صبرانه منتظر اون روزم واسه همه بچه ها، ولی باید احتمالات رو هم در نظر بگیرم مثلا شاید لازم باشه حداقل بلیط رو رزرو کنیم(2010-08-07 ساعت 11:10)king_of_sky نوشته: من یه میل زدم آنکارا با این محتوی که اگه تا 20 سپتامبر نیاد کلیرمون آیا بیاییم اونجا ولی افیسر نمیدونم متوجه شد یا نه، همون جواب همیشگی رو داد، یعنی هنوز کلیر شما تمام نشده، وقتی تمام شد اسمتونو تو سایت میزنیم و توصیه می کنیم سریع بیایید !!
با این حساب هنوز نمی دونم باید برم یا نه، فکر میکنم یکی از بچه هایی که حدس می زنه 20 سپتامبر باید اونجا باشه و زبانش خوبه یه میل بزنه آنکارا سوال کنه بد نباشه، شاید متنی که من فرستادم گویا نبوده ! به هر حال با توجه به اینکه 20 سپتامبر آخر تابستان هست و خیلی ها اون زمان میرن مسافرت و با توجه به اینکه اون زمان تازه 1 هفته از ماه رمضان گذشته و خیلی ها که رمضان سفر نرفتن واسه روزه، اون موقع میرن، بهتره اگه می خواهیم بلیط آنکارا بگیریم الان در فکر باشیم و بدونیم باید بریم اونجا یا منتظر اعلام سفارت باشیم !؟
بابا اینقدر نگران نباش گل پسر حتما کلیر میاد . هم مال شما هم شاهو هم عدل .هم برای ما . خیالت راحت