(2015-10-20 ساعت 01:46)alibabax نوشته:بااجازه ی اسطوره وپیشکسوت عزیز،سندبادجان،نه دوستِ عزیزهیچ چیزی هیچ جائی نمیپره(ویزای خانواده علی رقم ثبت نام درلاتاری برقوت خودباقیست)،فقط وقتی منتظر وقت مصاحبه از کتگوری خانوادگی هستید: ثبت نام درلاتاری 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کاری بس بیهوده،غیرمنطقی،مضهک و...است(2015-10-16 ساعت 09:32)sanbad نوشته:وافعا..مطمئن هستید اگه تا سپتامبر 2017 کلیر نشی لاتاری.و کلیرنس خانوادگیتم تو پروسه باشه.خانوادگیتم کلا می پره؟(2015-10-16 ساعت 01:20)samiraaa نوشته:.(2015-10-15 ساعت 23:10)alibabax نوشته: سلام.دوستان..سلام.نه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.ولی آخه این چه کاریه وقتی تاچندماه یاچندروزِدیگه میرید مصاحبه!!!!!!!بااین کارتون فقط ممکنه حق دریافت گرین کارت گوناگونی یِ یک هموطن دیگتون رو ضایع کنید
من کیسم کت F4 هستش.الان NVC کیس کامپلیت هستم.DS-260 پر کردم.و منتظر جواب تاریخ اینترویو تو آنکارا.یک سوال:
آیا با توجه به این که الان تو ثبت نام های لاتاری هستیم..اگه من لاتاری ثبت نام کنم.برای کیس ویزای خانوادگیم تو پروسش مشکلی پیش نمیاد؟؟
بعدا تو مصاحبه اگه ازم بپرسن.و بفهمن لاتاری ثبت نام کردم.دچار مشکل نمیشم.؟؟
چرا این کار کنین؟ از f4 برید برای گوناگونی ثبت نام کنین؟!میدونید برندگان لاتاری اگر تا آخر سپتامبر کلیر نشن همه چیشون باطل میشه. با سمیرا هم در مورد حق دیگران موافقم