(2015-10-21 ساعت 08:00)Shahabpk نوشته: سلام به همه دوستان
خیلی وقت بود که اینطرف ها پیدام نشده بود نه؟! :-)
خیلی خوشحالم که میبینم خیلی از دوستان ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
به هر حال دوستان عزیز یک روز همه ی این برنامه ها تموم میشه و ویزا رو میگیرین و تشریف میارین اینجا و تازه اول بدو بدو!!
منو خیلی خوشحال تر میکنید اگه زیر همین پست بهم بگید کیا ویزا رو گرفتن و کیا اومدن اینوری!!
اگر هم سوالی هست که فکر میکنید من میتونم پاسخ بدم ، سوال را همینجا مطرح کنید و لینکشو برای من پیام خصوصی بگذارید.
موفق باشید!!
شهاب عزيز سلام و خوشحالم حالي از ما پرسيديد و اميدوارم بعنوان پيشكسوت اين تاپيك هميشه شاد و سلامت باشيد،
الان امدم خبر خوش ويزاي يكضرب چهارمين بازمانده ٢٠١٣ را اعلام كنم كه با تعجب و خوشحالي تمام
يكضرب ويزاي خود را
دقيقا بعد از دو سال گرفتند و از سفارت انكارا امدن بيرون انشالله از طريق پست بزودي ويزاي ايشود شده خود را بزودي خواهند گرفت،
همچنين از بابت سومين مهاجرسرايي ٢٠١٣ پرستو مهاجر كه ويزاشون ايشود نشد ناراحت شديم و آرزو ميكنم هر چه زودتر در كانادا ويزاشون ايشود شود،
بنده هم كه مطلع بوديد دومين ٢٠١٣ ايي بودم كه ١١٠ روز تقريبي است كه منتظر كليرنس هستم، انشالله بزودي تقدير ما هم نهايي شود،
شهاب عزيز بقيه (از هجده نفر ٢٠١٣) مصاحبه چند نفر ٢٠١٣ ايي ها در نوامبر تنظيم شده كه تا حالا نفر پنجم قطعا نوامبر مصاحبه دارند ، khmpعزيز، كه اميدوارم ايشان هم يكضرب بگيرند،
باز از زحمات قبلي شما تشكر ميكنم
موفق و كنار فرزند و همسر گل تون هميشه شاد و سلامت باشيد
به اميد ديدار
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،

٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦