کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-08-08 ساعت 00:41)alirezagh نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 19:24)Monika نوشته:  تعریف کارنت شدن :
آمد .

معنی Cut_Off Date :

monika عزیز از وقتی که گذاشتی به نوبه خودم سپاسگزارم
من هنوز کیس نامبرم رو نگرفتم اما با خواندن بخشی از توضیحات در سایت رسمی برای گرین کارت، اینطور برداشت کردم که:
هر ساله بنابه قوانین مهاجرت امریکا می بایست حداکثر 50000 نفر از طریق قرعه کشی موفق به ورود به امریکا شوند که پراکندگی این تعداد به نسبت تعداد ورودی ها از هر کشور در سال پیش از آن است یعنی کشوری مانند ایران که به دلایل سیاسی میزان پذیرش به خاک امریکا در آن کم است این کمبود از طریق لاتاری محیا می شود و به همان نسبت باید تعداد برنده بیشتری داشته باشد و کلا به همین خاطر است که تعداد برنده های ایران نسبتا بالاست.

خود سایت مهاجرت امریکا -امیدوارم اسمش رو درست بگم- توضیح داده که علت اعلام کردن برنده ها به تعداد حدودا 100000 نفر به این خاطر هست که معمولا با توجه به تجربیات سالهای قبل نیمی از برنده های اعلام شده به خواست خود مایل به پیگیری پرونده خود نیستند و به همین دلیل اضافه بر ظرفیت اعلام می شود
اما در خصوص قانون 7% فکر می کنم monika عزیز اشتباه برداشت کرده اند
به دلیل اینکه برنده های ایرانی زیر 3500 نفر هستند هیچ یک از برنده ها به خاطر قانون 7% رد نخواهند شد اما خدای نکرده به محض صادر شدن 50000 ویزا برندگان بعدی حذف خواهند شد.
البته بنا به گفته خود سایت و تجربه دوستان در سالهای پیش بعید به نظر می رسد کسانی که به عنوان بنده اعلام می شوند موفق به اخذ ویزا نشوند
و به امید خدا ما هم ویزا خواهیم گرفت.
دوستان و بزرگواران اگر بنده در جایی اشتباه کردم لطفا کمک کنند.
سلام
میزان برنده شدن کشورها در لاتاری با توجه به میزان شرکت انها در لاتاری وشانس انهاست نه اینکه چون مثلا ایران رابطه نداره تعداد برندگان ان بیشتر باشه !!!
در سال گذشته 18000 نفر از ایرانی ها به امریکا مهاجرت کردند که رقم بی سابقه ای است و درسالهای گذشته هم هر سال بین 10 تا 13 هزار نفر به امریکا مهاجرت کرده که براساس قانون لاتاری احتمالا باید از سالهای اینده لاتاری برای ایرانی ها برداشته بشه البته عمده این مهاجرتها در سالهای گذشته از طریق پناهندگی بوده که ممکنه مهاجرت از طریق پناهندگی جزو ان فرمول که کشورهای که در 5 سال گذشته بیشتر از 50 هزار نفر مهاجر فرستاده اند نمی توانند در لاتاری شرکت کنند قرا نگیرد و ایرانی ها سال اینده هم بتوانند در لاتاری شرکت کنند
البته اگر لاتاری برای ایرانی ها برداشته شود باز هم عده ای بدون مطالعه خواهند گفت به خاطر تحریم ها لاتاری را برداشته اند Big GrinBig GrinBig Grin
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، narcis_ala

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط ParsTrader - 2010-08-08 ساعت 11:56
روحیه سازی - توسط mkh_death - 2010-12-10 ساعت 01:30
تبریک به کارنت شده ها - توسط mkh_death - 2011-04-09 ساعت 10:57
manam - توسط bfarhadm - 2011-06-11 ساعت 10:20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان