کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-10-29 ساعت 14:27)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 02:01)SAAM_60 نوشته:  
(2015-10-23 ساعت 13:10)TajbakhshSalma نوشته:  سلام دوستان
كسي تجربه سفر به كانادا با اين ويزاي مهر خورده داره تا قبل از رسيدن گرين كارت به دستمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برام خيلي مهمه كه بدونم !
ما از نيويورك وارد شديم و باورم نميشد اينقدر راحت و بدون سوال و جواب باشه! حتي با اينكه من تو فرم گمرك نوشته بودم كه بالاي ده هزارتا پول همراه داريم ، ازم راجع بعه پول سوال نكرد ! فقط افيسر پاكتهاي زرد و گرفت و توي صفحه ويزا براي هر كدوممون مهر زد با تاريخ ٢١ اكتبر ! همين !
فقط من آخرش از افيسر پرسيدم كه ميتونم با اين ويزا برم كانادا و برگردم كه گفت بله البته! اين ويزا و اين مهري كه من الان زدم از تاريخ امروز به مدت يكسال حكم گرين كارت و براتون داره و ميتونين برين و بياين ! ولي اينجا دارم سوال ميكنم چون ميترسم قانون كانادا اجازه ورود با ويزاي مهر خورده رو نداشته باشه و فقط با كرين كارت بشه بدونه ويزاي كانادا رفت و آمد كرد !
ازتون ممنون ميشم اگه كسي تجربه رفتن به كانادا با اين ويزاي مهر خورده داره و بهم بگه !
كسي تجربه سفر به كانادا با اين ويزاي مهر خورده داره تا قبل از رسيدن گرين كارت به دستمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برام خيلي مهمه كه بدونم !
دوستان این سوال منم هست لطفاً یه نفر که تجربه داره راهنمایی کنه ، ممنونم Smile
از لحاظ قانونی اون ویزای مهر خورده تا یکسال حکم گرین کارت رو داره. اما دوستان با سابقه تر در صفحات گذشته تاکید کرده بودن که باهاش نمیشه کانادا رفت. یکی از اعضای اینجا هم لب مرز کانادا برگشت خورده بود.

سلام دوستان ، اين اطلاعات و ميزارم كه بدرد بقيه حتما خواهد خورد!
من خودم شخصا رفتم سفارت كانادا در نيويورك و سوال كردم و گفتن فعلا كه ميشه با همين ويزاي مهر خوردمون بدونه گرين كارت بريم كانادا ولي احتمال داره قوانين در سال ١٠١٦ تغيير كنه!
منم بليط گرفتم و اومدم و دم مرز هم مشكلي نداشتم و خداروشكر الان ونكوور هستم و از اون نييورك لعنتي و شلوغ و كثيف خلاص شدم!
خواهش ميكنم تا مطمئن نيستين ، اطلاعات غلط ندين!
پايين ويزامون با يه خط ريز نوشته كه اين ويزا تا يك سال حكم پرمننت رزيدنتي داره و تايپش هم كه I-551 هست و يعني گرين كارته!
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!

خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
تشکر کنندگان: mojgan m ، lighthouse ، alirezanz ، nora ، Mahboy ، behrayan ، ali.b

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط TajbakhshSalma - 2015-11-01 ساعت 20:12

کاربران در حال بازدید این موضوع: