(2015-11-02 ساعت 17:18)panizrm نوشته:(2015-11-01 ساعت 11:54)a4542 نوشته:(2015-11-01 ساعت 00:08)fatemeh qanbari نوشته:(2015-10-31 ساعت 20:11)panizrm نوشته:منظور از برگه آبی چیه یعنی این رنگ برگه رو به چه کسایی می دهند ؟ چون به من یک برگه سفید در قطع A4 دادن که توش جلوی مراحل اداری یا همون ap تیک خورده و جلوی پاسپورت هم تیک زدن که در صورت کلیر شدن به عنوان مدارک همراه خودم ببرم سفارت. منم تو ابوظبی مصاحبه داشتم .(2015-10-31 ساعت 19:57)محمدرصا نوشته: دوستان لطفا بگيد كه كيستون چند نفره بوده
دوست گرامی ما دو نفر بودیم.با ما یک خانواده سه نفره بودن اونها هم مثل ما برگه آبی گرفتن
دوست عزیز به ما هم برگه سفید دادند ولی ما هم نمیدونیم این دو تا چه فرقی با هم دارند.شاید به کسانی که فقط به خاطر سربازی کلیرنس میخورند سفید میدند و به کسانی که بقیه موارد رو هم دارند آبی
دوست گرامی
برگه آبی و سفید عین هم هست من نوشته هاشو دیدم هیچ فرقی ندارن .ما 26 اکتبر مصاحبه داشتیم .فردای مصاحبه اسم همسرم تو سایت بود ولی من برنده اصلی بودم و همسرم زیر مجموعه .شما که زودتر از مصاحبه شدید اگر اسمتون رو دیده اید میخوام بدونم روال کار به چه صورتی هست آیا این به این معنی هست که پرونده هردو ما به جریان افتاده و یا من باید منتظر باشم تا اسم من هم تو سایت بیاد و اینکه یه نامه دادم چون یک حرف فامیل همسرم رو اشتباه نوشتن که تا حالا درست نشده .از دوستان که این مرحله رو گذروندن اگه کسی این مسئله رو میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
دوست عزیز فقط اسم همسرم که برنده اصلی هست در سایت ابوظبی هست و فقط تا حالا یکبار آپدیت داشتیم.به نظر من رنگ برگه ها مفهومی داره .هیچ دلیلی نداره به بعضیها برگه سفید بدن و به بعضیها آبی بدون اینکه این دو رنگ مفهومی داشته باشند.من تا حالا فکر میکردم فقط اسم فرد برنده رو تو سایت میزنند واسم بقیه رو نمیزنند.خیلی حالبه که شما برنده اید ولی اسم همسرتون رو زده.آیا شما مشمول کلیرنس نشدید؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا: