2015-11-02 ساعت 22:24
(2015-11-02 ساعت 19:02)panizrm نوشته:با کسب اجازه از مدیران محترم.(2015-11-02 ساعت 18:08)a4542 نوشته:من هم نمیدونم این به معنی هست چون من برنده اصلی هستم حتی برگه ای که داده به نام من هست و لی توی سایت که نگاه کردم فقط اسم همسرم هست و توی مصاحبه بیشتر از من سئوال کرد .اگر من شامل کلیرنس نمیشدم ویزامو بهم میداد .در کل بهمون گفت نگران نباشید به محض اینکه اسمتونو رو تو سایت دیدید لازم نیست خودتون هم بیایید اگر دوست و آشنایی دارید پاسو بهش بدین تا ما ویزا رو تو پاستون بزنیم.و تا حالا یکبار آپدیت شدیم.(2015-11-02 ساعت 17:18)panizrm نوشته:(2015-11-01 ساعت 11:54)a4542 نوشته:(2015-11-01 ساعت 00:08)fatemeh qanbari نوشته: منظور از برگه آبی چیه یعنی این رنگ برگه رو به چه کسایی می دهند ؟ چون به من یک برگه سفید در قطع A4 دادن که توش جلوی مراحل اداری یا همون ap تیک خورده و جلوی پاسپورت هم تیک زدن که در صورت کلیر شدن به عنوان مدارک همراه خودم ببرم سفارت. منم تو ابوظبی مصاحبه داشتم .
دوست عزیز به ما هم برگه سفید دادند ولی ما هم نمیدونیم این دو تا چه فرقی با هم دارند.شاید به کسانی که فقط به خاطر سربازی کلیرنس میخورند سفید میدند و به کسانی که بقیه موارد رو هم دارند آبی
دوست گرامی
برگه آبی و سفید عین هم هست من نوشته هاشو دیدم هیچ فرقی ندارن .ما 26 اکتبر مصاحبه داشتیم .فردای مصاحبه اسم همسرم تو سایت بود ولی من برنده اصلی بودم و همسرم زیر مجموعه .شما که زودتر از مصاحبه شدید اگر اسمتون رو دیده اید میخوام بدونم روال کار به چه صورتی هست آیا این به این معنی هست که پرونده هردو ما به جریان افتاده و یا من باید منتظر باشم تا اسم من هم تو سایت بیاد و اینکه یه نامه دادم چون یک حرف فامیل همسرم رو اشتباه نوشتن که تا حالا درست نشده .از دوستان که این مرحله رو گذروندن اگه کسی این مسئله رو میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
دوست عزیز فقط اسم همسرم که برنده اصلی هست در سایت ابوظبی هست و فقط تا حالا یکبار آپدیت داشتیم.به نظر من رنگ برگه ها مفهومی داره .هیچ دلیلی نداره به بعضیها برگه سفید بدن و به بعضیها آبی بدون اینکه این دو رنگ مفهومی داشته باشند.من تا حالا فکر میکردم فقط اسم فرد برنده رو تو سایت میزنند واسم بقیه رو نمیزنند.خیلی حالبه که شما برنده اید ولی اسم همسرتون رو زده.آیا شما مشمول کلیرنس نشدید؟
دوست عزیز شما حتماً چند مطلب رو پیگیری کنید و هم اینکه تماس بگیرید با سفارت صحبت کنید.
ابتدا اینکه شما وضعیت خودتون رو بپرسید چون در کل کل کیس رو بررسی میکنن وقتی شما کلیرنس خوردی یعنی همسر شما هم کلیرنس خورده مگر اینکه شما ویزا داشته باشی و ایشون فقط کلیرنس خورده باشه.
همچنین حتماً چندین بار میل بزنید اگر اثر نکرد تماس بگیرید.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,840)
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه