2015-11-08 ساعت 18:37
(2015-11-07 ساعت 00:44)ho_tasha نوشته:(2015-11-06 ساعت 21:52)ali3810 نوشته: سپاهی یا ارتشی بودن خدمت رو از کجا میفهمند؟ من خودم بشخصه در ارتش خدمت کردم اما کارت پایان خدمتم به محل خدمت هیچ اشاره ای نکرده. مسلما از خود سپاه/ارتش هم که نمیتونن استعلام کنن.خدایی دوست من چند صفحه از این تاپیک رو مطالعه کردی گفتم خداییش
فقط تو برگ موقت پایان خدمتم مشخصه ارتش بودم اون هم که اعتبارش ۴ ماه بوده و فکر نمیکنم دارالترجمه زیر بار ترجمه اش بره (البته نبردم هنوز برای ترجمه، گواهی موقت دیپلمم رو که ترجمه نکردن).
من خودم دوبار به این سئوال پاسخ دادم بگرد پیدا میکنی. یا بهتر بگم مطتاعه کن
جوینده یابندس.
حسین آقا خواهش می کنم یکم مهربون باشید مثه قدیم. بی اعصاب شدید!!

شاید دوستمون تازه واردن یا به محیط فروم آشنا نیستن یا درگیر مشغله های کاری هستن. در هر صورت من و تمام دوستان همیشه از اطلاعات شما و سایرین استفاده کردیم و ازتون ممنونیم. امیدوارم هر چه زودتر بتونید وارد امریکا بشید و در مورد اقدامات بعد از ورود هم اطلاع رسانی کنید و بیش از پیش موفق باشید.
راستی جای امیررضا واقعا خالیه توی تاپیک ها! امیدوارم هر جا هست موفق باشه. حتما درگیر کارهای سفر به امریکاست کم کم.
شاد باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13