2015-11-09 ساعت 18:38
(2015-11-09 ساعت 15:51)Interuniversal نوشته:با سلام(2015-11-09 ساعت 15:43)shadi.sd نوشته:(2015-11-09 ساعت 13:11)yassin30 نوشته:(2015-11-09 ساعت 13:00)لطف اله نوشته: یکی از خانمها امروز ابوظبی مصاحبه داشته شرایط کیس مجرد 23 ساله بیکار بهشون ای پی زدن سفارتشون آنکارا بوده خودسفارت تغییرش داده به ابوظبی بیچاره شکه شده بود چرا یه ضرب نگرفته والا رو لاتاری نمیشه حساب کردروال عادی زندگیتونا بکنید تا ببینیم خدا چه چیزی واسمون رقم زدهرشته تحصیلی ایشون چی بوده ؟
اشتباه نکنم این.کیس من بوده بله من به همین راحتی ای.پی خوردم رشته تحصیلیم لیسانس معماریه
با سلام خانوم شادی
متاسفانه ابوظبی به کمی بی رحم بودن معروفه ولی نگران نباشید ایشالا بزودی کیلیر میشید,من دو تا کیس خانوم رو دیدم که یک روزه کیلیر شدن .سایت و کیس نامبرتون رو چک کنید حتما(در ضمن به این دوستان هیچ ایمیلی هم نداده بودند)
راستش تا چند وقت پیش نتیجه همه تحقیقات ناشی از بهتر و راحتتر بودن مصاحبه در سفارت ابوظبی بود ولی نمیدونم چرا امسال داره به اکثریت و از جمله خود ما ap میزنه. البته ما خانم لیدر رو هم در nmc دیدیم و ایشون هم گفتند که امسال یه مقدار سخت میگیرند و به اکثریت ap میزنند.