کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام بردوستان گرامی
ما مبلغ 165دلار روباسیستم قبلی اواخراگوست ازایران پرداخت کردیم و8سپتامبروارد امریکا شدیم. جالب اینجاست که گرین کارت من30سپتامبراومد ولی مال همسر وپسرم تازه از23سپتامبر پروسه صدور گرین کارتشون رو توی سایت uscisمیزنه ،شروع شده. البته مال شوهرم رو میزنه که درحال انجامه ومال پسرم رو میزنه که کیسش توسطlockbox!!!!پذیرفته شده توهمون تاریخ 23سپتامبر ویه نامه هم پست کردن که روند کاررو توضیح دادن وقاعدتا تا 23اکتبر بایدنامه رودریافت کنیم واگرنه تماس بگیریم. ماکه نامه ای دریافت نکردیم وزنگ زدیم گفتند نامه مهم نیست وپرونده مشکلی نداره واگه تادوماه بعداز شروع پروسه به دستتون نرسید که قاعدتا بایدبرسه،اونوقت دوباره تماس بگیرید.برای شوهرم هم بعداز 45روز ایمیل زدیم گفتند مشکلی نداره وایمیل ماروبه مرکز تگزاس فرستادن ،اگه لازم شد اونها تماس میگیرند که تا امروز خبری نشده.گرین کارت من هم ازهمین مرکز تگزاس رسیده بود.
میخواستم بدونم کسی ازعزیزان ازجریان این lockboxاطلاعی داره وکیس مشابهی بوده؟ازبس این سایت uscis روچک کردم ،خسته شدم. همه اش یاد دوران چک کردن سایت سیس وسفارت می افتم!!!!
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط moj21 - 2015-11-10 ساعت 08:37

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان