2015-11-11 ساعت 00:23
(2015-11-10 ساعت 19:04)Nezhla نوشته:(2015-11-10 ساعت 16:44)ariana80 نوشته:(2015-11-10 ساعت 07:05)omid_andera نوشته: دوستان عزیز چند نکته درباره معضل این uscis receipt number :
۱- اینکه در زمان پرداخت با این سایت و شکل جدید حتما receipt Number رو بهتون میده پس از پرداخت یک تصویری به شکل زیر ظاهر خواهد شد ( امیدوارم تصویر اپلود شه )
۲- بعد از حدود ۱ ماه از پرداخت 165 $ زمانی که رفتم تو وبسابت و receipt رو زدم سایت خطا داد که هم با تلفن معروف 5283 - 375 - 800 تماس گرفتم و داخلی های ۱ بعدش ۲ بعدش ۲ رو گرفتم که متاسفانه بازم مشگل حل نشد و منتظر شدم تا کسی گوشی برداره که تو سیستم اطلاعات رو زد و گقت مشگلی نیست و من بازهم قانع نشدم و یک وقت حضوری گرفتم و امروز رفتم خیلی راحت چک کرد گفت مشگلی نداره پرونده ات و به من گقت اینجا چیزی اپدیت نخواهد شد پروسه شما مشگلی نداره با ویزا ۱ سال میتونین رفت و امد کنین منتظر باشین تا گرین کارت تون بیاد ( البته من نیویورک هستم )
خوبی شهرهای بزرگ اینه خیلی راحت وقت می گیری و کاملا وارد هستن چون افراد زیادی رفت و امد دارن روال دستشونه ، من توی صدور SSN اصلا اذیت نشدم ظرف ۵ روز کاری دستم رسید بدون اینکه کاری جایی گیر داشته باشه توصیه ام اینه که دوستان لا اقل موقع ورود شهرهای بزرگ رو انتخاب کنن تا زیاد به مشگلات خاص دچار نشن
یک نکته دیگه دوستانی قصد سفر به کشور کاتادا دارن با همون ویزای اولیه میتونن بدون دریافت ویزای کانادا سفر کنن شخصا از سفارت پرسیدم
دوست عزیز
ایا شما هم موقعی شماره receipt رو در سایت uscis میزنی میگه این شماره درست نیست ؟
سلام
من دو ماه است که وارد آمریکا شدم. وقتی که سایت USCIS را چک می کنم اعلام می کند که گرین کارت شما ۲ اکتبر به آدرس شما پست شده اما در سایت پست UPS نشان می ده که دوم اکتبر به دفتر اصلی USCIS در تگزاس ارسال شده . سوال من این است که بعد از صدور گرین کارت از دفتر اصلی مهاجرت توزیع کارت ها صورت می گیرد یا علت دیگری دارد؟ ممنون می شوم کمکم کنید.
دوست عزيز
نگران نباشيد چون دقيقاً همين اتفاق براي ما هم افتاده و ما با همه جا از اداره پست تا اداره مهاجرت تماس تلفني و ايميل و غيره هم داشتيم ولي متاسفانه روال اينطور هست كه اول گرين كارت به اداره مهاجرت دالاس پست ميشه و بعد از اينكه وأنها روال خودشون را طي كردند كه عمدتاً متبني بر زمان هست كارت براي شما ارسال ميشود