کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه
(2010-07-04 ساعت 01:06)aidanaser نوشته:  
(2010-07-03 ساعت 09:29)sara1981 نوشته:  سلام دوستان .

من مصاحبم نزدیکه و تازه متوجه شدم که تاریخ ازدواج و فارغ التحصیلیم در فرم ها متفاوت از اصل مدارکم است آیا دارالترجمه می تواند تاریخ ها را مطابق با فرمهای ویزا صادر کند؟

منمون از شما
سارا

متاسفانه نمیشه اینکارو انجام داد. ولی نگران نباش. به تاریخ فارغ التحصیلیت کار ندارن ولی واسه تاریخ ازدواج شاید ازت بپرسن که بهتره قبل از قسم خوردن خودت بگی. گرچه تو متن ویزا درج نمیشه پس منطقا نباید گیر بدن. در هر صورت شما ویزا رو گرفته در نظر بگیر.ما هم اشتباه در تاریخ تولد داشتیم ولی 20 روز پیش ویزامونو گرفتیم
سلام دوست عزیز من برنده 2011 هستم.تاریخ تولدمو توی ثبت نام اینترنتی لاتری اشتباهی 2 روز بیشتر زدم. الان کی سی سی ایمیل زده که اطلاعاتم match نیست.اینجا خوندم که شما هم تاریخ تولدو اشتباه زدین.چه جوری این مشکلو حل کردین؟افسر ویزا هیچی نگفت؟ میشه راهنمایی کنین.من چیکار کنم که کی سی سی بهم ایمیل نزنه که تاریخ تولدم مچ نیست؟راهی هست؟
(2010-06-18 ساعت 03:02)aidanaser نوشته:  با سلام خدمت همه بچه های سایت. اصلا نگران هیچی نباشین اگه یادتون باشه من تاریخ تولدو اشتباه وارد کرده بودم. 4 روز پیش تو سفارت فهمیدم که اسمم رو هم اشتباه وارد کرده بودم. تازه نامه دوم رو هم نداشتم. از اون بدتر اسپانسر هم نداشتم. ولی ویزا رو فردای روز مصاحبه گرفتم. اصلا نترسین بچه های سفارت ابوظبی خیلی باحالن. راستی پول رو هم به دلار به سفارت دادم. چند روز دیگه شرح سفرم رو کامل می نویسم. هر کدوم از بچه ها که سوالی دارن من دربست در خدمتم
من خیلی نگرانم بابت اینکه تاریخ تولدم اشتباهه. اونا فک میکنن تقلبه؟ من چطوری ثابت کنم!؟ هر ایمیلی که میزنم جواب میدن که اطلاعاتت مچ نیست با کیس!
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه - توسط مهسا ح - 2010-08-09 ساعت 23:44

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان