2015-11-17 ساعت 17:52
(2015-11-17 ساعت 16:40)azarang نوشته:(2015-11-17 ساعت 16:29)mfarazz نوشته:(2015-11-17 ساعت 16:23)shadi.sd نوشته:(2015-11-17 ساعت 15:58)mfarazz نوشته:(2015-11-17 ساعت 15:36)panizrm نوشته: دوست عزیز
ما 26 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتیم 27 یک آپدیت داشتیم و تا حالا هیچ تغییری نداشتیم.
دوستان عزیز منظورتون سایت سیس هستش یا سایت سفارت ؟ اگر سایت سفارت که اون تازه یک تا دو هفته بعد از مصاحبه کیس نامبر شما رو شناسایی میکند و سایت سیس هم اصلا از قاعده خاصی پیروی نمیکند و دیر و زود شدن آپدیتهای شما بسته به کارمند و سازمان بررسی کننده کیس شما دارد. نگران نباشید.
بامید موفقیت شما
نه دوست عزیز سایت خوده سفارت اخه کسی که همون تاریخ با من مصاحبه داشته براش اپدیت شده ولی برا من هنوز شماره ما نمیشناسه واقعا نگران کننده است
سایت سیس چطور ؟شما رو شناسایی میکنه؟
من نمی دانم . من و آن خانمم دختر مجردیم ولی هنوز ما را سایت سفارت شناسایی نمی کند. من زنگ زدم و ایمیل و اینا اما جواب نمی دهند. نمی دانم واقعا چیکار باید کرد. در مورد سایت سیس هم آنهایی که پرسیدند سایت سیس تا قبل از ژانویه ۲۰۱۶ اصلا کیس های لاتاری ۲۰۱۶ را نمی شناسد و پیگیریها فقط از سایت سفارت مربوطه می تواند انجام شود.
سلام
ما هم 9 نوامبر مصاحبه داشتیم اما سایتی که توی برگه آبی زده کیس نامبر مارو نمیشناسه و هیچ آپدیتی نداشتیم!
باید چه کار کرد؟
کيس نامبر 2016AS4**:
تعداد افراد: 2
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو ap
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تعداد افراد: 2
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو ap
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست