2015-11-17 ساعت 20:45
(2015-11-17 ساعت 19:10)ngr نوشته:(2015-11-17 ساعت 18:03)shadi.sd نوشته:(2015-11-17 ساعت 16:40)azarang نوشته:شما هم مجرد هستید و ای پی خوردید؟ دلیلش چی بود؟ من خیلی برام عجیب بود که بهم ای پی زدن و.الان هم نامبر کیسما نمی شناسه(2015-11-17 ساعت 16:29)mfarazz نوشته:(2015-11-17 ساعت 16:23)shadi.sd نوشته: نه دوست عزیز سایت خوده سفارت اخه کسی که همون تاریخ با من مصاحبه داشته براش اپدیت شده ولی برا من هنوز شماره ما نمیشناسه واقعا نگران کننده است
سایت سیس چطور ؟شما رو شناسایی میکنه؟
من نمی دانم . من و آن خانمم دختر مجردیم ولی هنوز ما را سایت سفارت شناسایی نمی کند. من زنگ زدم و ایمیل و اینا اما جواب نمی دهند. نمی دانم واقعا چیکار باید کرد. در مورد سایت سیس هم آنهایی که پرسیدند سایت سیس تا قبل از ژانویه ۲۰۱۶ اصلا کیس های لاتاری ۲۰۱۶ را نمی شناسد و پیگیریها فقط از سایت سفارت مربوطه می تواند انجام شود.
(2015-11-17 ساعت 17:52)ngr نوشته:شما کسی از کیستون یه ضرب گرفته؟(2015-11-17 ساعت 16:40)azarang نوشته:(2015-11-17 ساعت 16:29)mfarazz نوشته: سایت سیس چطور ؟شما رو شناسایی میکنه؟
من نمی دانم . من و آن خانمم دختر مجردیم ولی هنوز ما را سایت سفارت شناسایی نمی کند. من زنگ زدم و ایمیل و اینا اما جواب نمی دهند. نمی دانم واقعا چیکار باید کرد. در مورد سایت سیس هم آنهایی که پرسیدند سایت سیس تا قبل از ژانویه ۲۰۱۶ اصلا کیس های لاتاری ۲۰۱۶ را نمی شناسد و پیگیریها فقط از سایت سفارت مربوطه می تواند انجام شود.
سلام
ما هم ۹ نوامبر مصاحبه داشتیم اما سایتی که توی برگه آبی زده کیس نامبر مارو نمیشناسه و هیچ آپدیتی نداشتیم!
باید چه کار کرد؟
ما که اف بی ای چک خوردیم اما افراد دیگه ای هم که اون روز بودن حتی یه دختر مجرد اونا هم خوردن و کسی یه ضرب نگرفت
به همه گفتن از ۲ ماه دیگه سایتو چک کنید
اما مگه نباید الان توی سایت برای ما بزنه مصاحبه انجام شده و در حال AP هستیم؟سایت که اصلا مارو نمیشناسه
منم 9 نوامبر مصاحبه داشتم و مجرد هستم فک کنم باهم رفتیم سفارت برای منم سایت نمیشناستم ولی از یه اقایی.که رزومه کاری خواستن یه بار اپدیت شده
#برنده لاتاری 2016
تعداد کیس: 1 نفر
محل مصاحبه: ابوظبی ( سفارت اول آنکارا)
تاریخ مصاحبه :هفته دوم نوامبر
وضعیت:Ap
اپدیت :6 دسامبر، 9 دسامبر،25 ژانویه. 18 مارچ 22مارچ در سیس
و سرانجام کلییر: 22 مارچ
تعداد کیس: 1 نفر

محل مصاحبه: ابوظبی ( سفارت اول آنکارا)
تاریخ مصاحبه :هفته دوم نوامبر
وضعیت:Ap

و سرانجام کلییر: 22 مارچ