کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
اصلا نگران کار نباشید و به جستجو ادامه بدین. تا اون موقع هم که کار پیدا نشده از فرصت استفاده کنید و کارای لازم دیگه را انجام بدین. اگر بدونم کجا و دنبال چه کاری می گردین شاید بتونم کمک کنم. ضمنا نحوه جستجوتون تا الانم بگین
(2015-11-20 ساعت 09:25)atefeh60 نوشته:  
(2015-11-20 ساعت 09:13)varchandi نوشته:  
(2015-11-20 ساعت 08:56)atefeh60 نوشته:  سلام. دوستانی که تازه اومدین راحت کار پیدا کردین. من حتی کارای معمولیم نتونستم پیدا کنم. خیلی نگران و ناراحتم

والا نه
من یکی از دوستام یه کار موقت برام جور کرد
چند وقته اینجا هستید
به همه جا سر بزنید و آنلاین درخواست کار بفرستید
من یک ماه و نیمه اخه یه چند تا رو دیدم که ۳ هفته ای کار پیدا کردن البته نه کار خیلی تاپی برا همین از خودم نا امید شدم

(2015-11-20 ساعت 09:13)varchandi نوشته:  
(2015-11-20 ساعت 08:56)atefeh60 نوشته:  سلام. دوستانی که تازه اومدین راحت کار پیدا کردین. من حتی کارای معمولیم نتونستم پیدا کنم. خیلی نگران و ناراحتم

والا نه
من یکی از دوستام یه کار موقت برام جور کرد
چند وقته اینجا هستید
به همه جا سر بزنید و آنلاین درخواست کار بفرستید
من یک ماه و نیمه اخه یه چند تا رو دیدم که ۳ هفته ای کار پیدا کردن البته نه کار خیلی تاپی برا همین از خودم نا امید شدم
من به زیبایی یک گل٬ به هوای مه آلود صبحگاهی و به رنگ پریده کودکم که ترسید مدیونم.
شاید روزی یا ساعتی بجای آن بی نیاز از من ها ... دینم را به تو ادا کنم.
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Adriann - 2015-11-21 ساعت 04:45

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان