کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
[quote='Mykufo' pid='681528' dateline='1448316545']
سلام دوستان، من و خانمم تا سه هفته ی دیگه با پرواز قطر میایم لس آنجلس. سه تا سوال دارم که ممنون می شم جواب بدید:
اول اینکه پرواز ما دو استاپ داره، اولی که دوحه، دومی تگزاس. ما در تگزاس باید چمدون هامون رو تحویل بگیریم و دوباره بحویل بدیم یا مثل دوحه خودشتون منتقل می کنن به هواپیمای بعدی؟
سوال دوم این هست که موبایل های ما که از ایران خریدیم مشکل سریال نامبر پیدا می کنه؟ مثلا ترکیه تا یک ماه اجازه می ده از گوشی استفاده کنیم و بعد از اون باید یه پولی پرداخت کرد که تو شبکه مجاز باشه. آم ریکا هم همینطوره؟ کلا بهتره گوشی رو بفروشیم و یکی از اونجا بخریم یا مشکلی پیش نمیاد؟
سوال سومم در مورد بار کابین هست. قطر ایرلاین زنگ زدم و گفتن که بار کابین هم وزن می شه و خیلی سخت گیر هستن. اینطوره؟ یعنی اگر ۷ کیلو، ۸ کیلو بشه مشکلی پیش میاد؟ کسی تجربه ای داره؟
خیلی ممنونم از همتون
[/q

من بخشی از جوابتونو میدم چون با قطر نیومدم نمی تونم همه سوالتونو جواب بدم.
۱. اولین فرودگاهی که تو امریکا پیاده بشید باید کارای مهجرتتونو انجام بدید و به نظرم باید چمدوناتونو بگیرید و از ترمینال بین المللی برید به پروازهای داخلی
۲. تلفنتون مشکلی نداره ولی اینجا همه طرح دارن و برای اون تلفن باید از روش prepaid استفاده کنید که عین سیم کارت اعتباری ایرانه فقط فرقش اینه که اعتبارش ماهیانه هست نه مبلغی و در ضمن با همه اپراتورها نمی تونید کار کنید چون دو تا سیستم موبایل اینجا هست
به نظرم برای ابتدای کار گوشیتونو بیارید بهتره تا کمتر هزینه کنید
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: behjan ، Mykufo ، Rira_1982

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط varchandi - 2015-11-24 ساعت 02:46

کاربران در حال بازدید این موضوع: