کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-11-23 ساعت 16:28)aha2012 نوشته:  
(2015-11-23 ساعت 16:12)chakavakl نوشته:  
(2015-11-23 ساعت 14:02)aha2012 نوشته:  سلام تبریک میگم بهون
منم هفته دوم ژانویه پنجشنبه مصاحبه دارم تو ایروان و دارم تاپیک های مربوط به گرفتن وقت دکترو میخونم.
احتمالا منم چون سربازی رفتم AP بشم. اما اگر به احتمال چند درصد هم ویزا یکضرب بگیرم به نظرتون مدت زمان اقامتم تو ایروان یه روز بیشتر از روز مصاحبه باشه کافیه؟یعنی فردای روز مصاحبه ویزارو میدن حتما؟
سلام ممنون
انشالله یکضرب بگیرین
نه حتمنی وجود نداره که فرداش بدن ویزارو من بعد مصاحبه به آفیسر گفتم که جمعه بلیط دارم گفت سعی میکنم آماده کنم ولی قول نمیدم جمعه صبح ایمیل زدم جواب ندادن رفتم سفارت گفتن نمیدیم باز ایمیل زدم کی میدین جواب ندادن منم پروازمو کنسل کردم گرفتم واسه سه شنبه نیم ساعت بعدش زنگ زدن آمادس بیا بگیر (نتیجه اخلاقیش این بود که هیچی مفتی بدست نمیاد یه هزینه تغییر بلیط افتاد گردنمون Big Grin )
دیگه همسرم رفت فرودگاه که بتونه بلیط اوکی کنه منم رفتم سفارت بعد یک ساعت معطلی ویزارو دادن
نتیجه اخلاقی و قبول دارمCool- یادمه چهار سال پیش که دانشجو خارج از کشور بودم پاسپورت رایگان گرفتم و بهم گفتن معاف از مالیات خروج از کشور هم هست- اما وقتی میخواستم چند ماه بعد که تازه 300 دلار مسافرتی میدادن بگیرم بانک میگفت عوارض خروج از کشور هم میخواد حتی اگه معاف باشی!!!!!!!
پس با این وجود من مدت تور و یک روز بعد از مصاحبه میگیرم یعنی تا آخر وقت جمعه. حالا هرچی میخواد بشه -ویزارو هم میدم یه آژآنش پیکاپ کنه
به اميدخدا يكضرب رو ميگيريد ! ولى اينجور كه تو مهاجرسرا خوندم پيكاپ ويزا فقط واسه دوبى و ابوظبى هستش واسه ارمنستان و تركيه نيست !
حالا دوستانى كه بيشتر اطلاع دارن لطفا راهنمايى كنن!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط matin86 - 2015-11-24 ساعت 04:12
پروازهای تهران-ایروان - توسط ستوده - 2015-11-28 ساعت 10:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان