کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-11-23 ساعت 16:28)aha2012 نوشته:  نتیجه اخلاقی و قبول دارمCool- یادمه چهار سال پیش که دانشجو خارج از کشور بودم پاسپورت رایگان گرفتم و بهم گفتن معاف از مالیات خروج از کشور هم هست- اما وقتی میخواستم چند ماه بعد که تازه 300 دلار مسافرتی میدادن بگیرم بانک میگفت عوارض خروج از کشور هم میخواد حتی اگه معاف باشی!!!!!!!
پس با این وجود من مدت تور و یک روز بعد از مصاحبه میگیرم یعنی تا آخر وقت جمعه. حالا هرچی میخواد بشه -ویزارو هم میدم یه آژآنش پیکاپ کنه
منم اینجا خوندم که ارمنستان پیکاپ نداره ولی روزی رفتم سفارت ویزارو بگیرم دیدم که کیسایه دانشجویی پیکاپ داشتن وقت نداشتم سوال کنم که کیسایه لاتاریم پیکاپ دارن؟ کاش دوستانی که میرن این سوالو بپرسن
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: behjan ، emix

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط chakavakl - 2015-11-24 ساعت 09:46
پروازهای تهران-ایروان - توسط ستوده - 2015-11-28 ساعت 10:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان