2015-11-30 ساعت 14:23
(2015-11-18 ساعت 00:29)SHABAH51 نوشته:متاسفانه اين بدشانسي شامل من هم شد. ما ورمونتي ها همدرديم حالا بعد يكسال و ١ ماه بالاخره رسيديم جايي كه دوستان كاليفرنيايي شش هفت ماه پيش رسيدند.(2015-11-17 ساعت 22:40)Shahabpk نوشته: [quote='SHABAH51' pid='679985' dateline='1447514176']
دوستان سلام بر همگی
من مدتهاست کمتر اینجا در کنارتان هستم. امروز کمی بر پست ها مرور کردم و دیدم بد نیست که تجربیات خودم را یک بار دیگر با شما در میان بگذارم.
...
پینوشت: آخ که چقدر سخت بود نوشتن این سرگذشت بدون اینکه چهارتا لیچار نصیب کسی کنم!
چقدر سخت بود خوندن این سرگذشت بدون اینکه حرص بخورم!!
نمیدونم چی بگم ، ولی مطمئنم یک چیزی تو پرونده تو طبیعی نیست! اما دیگه پرش رفته کمش مونده . طاقت بیار ، درست میشه!
[/quotbe]
شهاب جان ممنونم از لطف ات. اما مطمئنم چیز غیرطبیعی در پرونده نیست و این فقط یک بدشانسی محض است. اگر خاطرت باشد در همان هجده ماهی که پرونده من اپروو نمی شد هم همین نظر را داشتی اما در واقع مشخص شد مرکز ورمونت مشکلات جدی دارد و ظاهراً چند نفر از دوستان ۲۰۱۴ ای هم به مانند من بعد از یک سال هنوز اپروو نشده اند. در این مورد خاص هم مشکل از سفارت آنکاراست که به دلایلی که نمیدانم سرش بسیار شلوغ است و وقت مصاحبه نمی دهد.به هرحال به قول خودت کماش مونده! درود
مصاحبه هم كه انكاراست و خدا با داعش بخير بگذرونه
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود