کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-12-02 ساعت 13:20)nik.truth نوشته:  
(2015-12-02 ساعت 11:18)kourosh8 نوشته:  واقعا متاسفم برای مدیران سایت که سفرنامه منو کامل پاک کردن البته من پیش بینی بدتر از اینارو داشتم ادعا هم میکنن که سیتیزن شیپ یکی از ازادترین کشورهای دنیا هستن ولی حتی دو کلام حرف منو نتونستن تاب بیارن سانسور کردن بازم از همه دوستان خواهش میکنم وارد دعواهای این اشخاص باهم نشید و کارهای خودتونو انجام بدید هیچ کلاهبرداری در دبی انتظار شمارو نمیکشه میتونید برید ببینید ولی دعواهای دو نفر باهم باعث شده بقیه دوستان تو استرس بیفتن واقعا تاسف باید خورد چطور بخاطر پول و دعواها و کوبیدن همدیگه اطلاعات غلط به مردم میدن

دوست عزیز
حالا ک صحبت این بحث شد.اتفاقا باید بگم ک کلاه بردارهای هستند که انتظارقبول شدگان لاتاری رو میکشن ک مثل یک گرگ غارتشون کنند..ازجمله خانم م ل ی ک ا!!!ایشون یک بند درحال ترسوندن بچه هاست ک اگر با کسایی دیگه ب ابوظبی برید وسط راه پلیس میاد میگیرتتون و به مصاحبه نمیرسید!و چند برابرهمه برای ترانسفرپول میگره!بااینکه میگه من ماشینم خالی وفقط شمارتک نفر رو دارم میبرم)در روزهای قبل)میبینیم ک تماما پر هست ماشین وتوی راه یکبنداسترس میده وکارهای استرس زا میکنه!حتی برای رفتن به جاهای دیدنی پیشنهاد میدهدکه با مبلغی چندین برابر متروو و حتی تاکسی شما رو ببره بگردونه!!!میگه اگه ۲تا۳ماه کلییرنشدین به من پول بدید تا کارتون رو انجام بدم و کلیر میکنم حتما شما رو!!ک اصلا گولش رو نخورید چون کلیرنس دست اون خانم نیست! و خیلی چیزهای دیگه...بنابراین من از مدیریت مهاجرسر متشکرم ک این افراد کلاه بردار رومعرفی میکنه چون متاسفانه من قبل رفتن ب دبی نتونستم کاملا مطالب رو بخونم و ضرر کردم اما ایشالا بقیه دوستان گیر امثال این خانم نیافتن!!!

اینکه بخوان مبالغ زیادی رو بگیرند و از عدم آگاهی مسافر سوء استفاده کنن اصلا درست نیست چه برسه به اینکه بخوان واسه کلیر شدن و ... مبلغی رو دریافت کنن
مگه کلیر دست تور لیدر و .. هست Tongue
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
تشکر کنندگان: Joje mohajer ، Ali Sepehr ، nik.truth ، Khosrow_53

پیام‌های این موضوع
لیدر - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 11:18
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 11:53
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 12:49
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط nik.truth - 2015-12-02 ساعت 13:20
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط yassin30 - 2015-12-02 ساعت 13:31
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط Caspian_Wave - 2015-12-03 ساعت 01:05
RE: کلیرنس برندگان لاتاری ۲۰۱۶ - توسط omid40 - 2015-12-03 ساعت 01:22