2015-12-03 ساعت 01:51
(2015-12-02 ساعت 23:21)پرسپولیس6 نوشته:(2015-12-02 ساعت 16:55)Aabearff نوشته: خوب دوستان من امروز رفتم انكارا مصاحبه. خانم افيسر يك مصاحبه دو سه دقيقه ايي انجام داد و فقط شغل و اينكه كار دولتي داري و سربازي كجا بودي پرسيد و مدارك را تحويل داد و گفت از يك ماه ديگر سايت را چك كن!!!بعدش هم سفارت يك ايميل خوشكل فرستاد كه پروسه به طور متوسط ٤ ماه طول ميكشهحالا اساتید ۲۰۱۵ و مدیران محترم با توجه به شرائط کیس دوستمون یک ماه رو صحیح میدونن یا چهارماه ؟
کلا" پیش بینی شون چیه ؟
ممنون میشیم از راهنماییشون.
باسلام خدمت دوستان با اجازه مدیران وپیشکسوتان محترم من باخواندن قسمت خلاصه پیشرفت کار برندگان ۲۰۱۵و با دیدن امضا دوستان 2015و مقایسه ان به این نتیجه رسیدم که به غیراز یکی یا دونفر بقیه دوستان بین 3 تا 4 ماه البته قبل از عید نوروز کلیرشان طول کشیده لطفا راهنمایی بفرمایید.
شماره کیس***2016as1 تاریخ رویت قبولی: 15may کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا:
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا: