کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-12-05 ساعت 10:35)ariana80 نوشته:  
(2015-12-01 ساعت 12:21)ariana80 نوشته:  دوستان
کسانی که در خصوص پیگیری گرین کارت از سایت دچار خطا میشوند( مانند من) جای نگرانی ندارد من دو بار این موضوع را چک کردم یکبار تلفنی و یکبار هم حضوری و هر دو گفتن این خطا مشکلی نیست و پرونده در حال اجرا است بنابراین نگران نباشید. ظاهرا موقعی که گرین کارت صادر میشه و ارسال میشه اون خطا درست میشه بنابراین فقط باید منتظر باشید
نکته جالب اینکه امروز که رفته بودم و منتظر بودم که نوبتم بشه یک سری امار ها رو اونجا روی یه تلویزیون میدادن مثلا روزانه 45000 تماس پاسخ داده میشه و ..... تعداد پرونده ها بسیار بالاست و طبیعیه که مشکلاتی هم داشته باشن
منتها به همه توصیه میکنم که یا تلفن بزنن یا حضوری برن که مطمئن بشن که پرونده به جریانه
دوستان
من امروز چک کردم اون خطایی که میداد برای ما برطرف شده و تونستم رسیدها رو وارد سیستم کنم. دوستان دیگه هم چک کنند

دوستان
با اطمینان میگم که اون خطایی که میده خطا نیست و به محضی که گرین کارت برای شما پست بشه اون خطا برطرف میشه

گرین کارت ما دقیق در مدت 29 روز ارسال شد.

کسانی که هنوز نیامده اند به اندازه کافی در فرودگاه به مامور تعامل کنند که مطمئن شوند همه چیز را درست ثبت کرده
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط ariana80 - 2015-12-05 ساعت 12:15

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان