2015-12-14 ساعت 12:56
(2015-12-13 ساعت 23:37)sara_ka نوشته:خواهش ميكنم نظر لطفتون ه،ولي سايت براي بنده نيست !من هم در كنار باقيه دوستان خدمتگزاراني هستيم كه سعي در آگاهي دادن و حل كردن مشكلات همديگر رو داريم تا بتونيم ذكات كمكي كه دوستان قبلي بما كردن رو به اين طريق پرداخت كنيم!(2015-12-13 ساعت 23:23)Interuniversal نوشته:ممنون از پاسختون و سایت خیلی خوبتون(2015-12-13 ساعت 23:02)sara_ka نوشته: باسلام خدمت دوستانخانوم سارا با سلام خدمت شما
من امروز ازچندنفر شنیدم که سفارت آمریکا در انکارا و ارمنستان بسته شده آیا این صحت دارد ؟ البته من داخل سایت سفارت چیزی ندیدم مبنی برتعطیل بودن .
باتشکر
عرض كنم كه همچين خبري صحت نداره فقط آمريكا كنسولگريش در استانبول رو ي جورايي به حالت تعليق در آورد و گفت كه مردم مراجعه نكنن اونم بخاطر يسري اتفاقات اخير همين،اخلالي تو كار ما ايجاد نميشه خيلاتون راحت
(چون تازه وارد هستيد تذكرات معمول در مورد استفاده از كليك تشكر رو ندادم و گفتم شخصا بهتون خوش آمد بگم و براتون آرزوي موفقيت كنم)

لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان