2015-12-19 ساعت 16:18
(2015-12-19 ساعت 15:13)Interuniversal نوشته:(2015-12-19 ساعت 10:24)ستوده نوشته: [quote='chakavakl' pid='685503' dateline='1450503930']سلام خانم ستوده
[quote='Interuniversal' pid='685501' dateline='1450502849']
با سلام خدمت همه عزيزان
خانم chakavakl ، موضوعی که فرمودید یکی از دغدغه های ما هم هست و البته با شدت بیشتر ! چونکه سن من و همسرم خیلی بیشتر از شماست و غلاوه بر اون یک فرزند ۹ ساله هم داریم که نگرانیمون رو بیشتر میکنه.
بنده ارادت ويژه اي به شما و همچنين خانواده محترم دارم![]()
من كوچيكتر از اونيم كه بخوام راهنمايي اي يا نصيحتي كنم (اصلا از نصيحت خوشم نمياد) ولي يك نكته اي كه به ذهن كندم خطور كرد رو گفتم باهاتون مطرح كنم تا بتونيم ازش نتيجه اي بگيريم!
اينكه بگيم من استرس ندارم شما هم نداشته باشين واقعا حرف بيخود و از پايه بي اساسيه چون در طبيعت انسان ه كه در مقابل تغيير مقاومت و حساسيت نشون بده،اونم تغيير به اين بزرگي و مهمي!
درسته شرايط شما با داشتن كوچولو كمي اين قضيه رو براتون استرس زا تر كرده ولي من ميگم بايد بشينيم نكته ي اين داستان رو بفهميم،دركش كنيم و در جهتش قدم برداريم!گرچه اين مسير نگران كننده و كمي تا قسمتي سخته هم از نظر رواني و احساسي هم مالي و موقعيتي ولي بايد ببينيم در آخر چي رو از دست ميديم و چي رو بدست مياريم!
اگه واقعا به اون نكته و رسالتش پي ببريم مسلما واسمون لذت بخش تر،هيجاني تر و شيرين تر ميشه ،همينكه اون آينده اي رو كه براي خودتون و كوچولوتون متصور شديد رو بدونيد كه ميتونيد بهش برسيد خستگيه تمام اين راه و از بين ميبره(پس بهتره فارغ از مسائل روزمرگي ها،دشواري ها ،درگيري هاي ذهني كه براي خودمون بوجود مياريم كمي هم به نتيجه فك كنيم،هم مسير و ببينيم و درك كنيم هم مقصد رو)
اگه واقعا به اين باور داريم كه براي هممون مقدر شده ،پس نبايد با ترديد گام برداريم ،وقتي محكم و با ثبات جلو بريم تمام اين افكار و ذهنيات نگران كننده به يك جريان شناور و مثبت تبديل ميشه و پرت ميشيم بسمت موفقيت!
سرنوشت اسمش روشه : سر + نوشت (يعني اون چيزي رو كه شما خودتون واقعا بخواين براتون اتفاق ميوفته،كسي در اون دخالت نميكنه ،عوامل بيروني هميشه هستند ولي تصميم نهايي رو شما ميگيريد)
دوست دارم نوشته هاي خانم behjat رو در تاپيك لس انجلس يا سياتل يا جاهاي دگ مطالعه كنيد و بفهميد كه از ما آدمها چه كارهايي بر مياد،با اينكه سنشون خيلي بيشتر از من و يا شما هست ولي اين جمله ارزشمند در امضاشون قدرت نمايي ميكنه و مثل جواهر ميدرخشه اونجا كه نوشتن: من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام!
من اون روزي رو ميبينم كه بعد از گذروندن تمام اين مشكلات ،بچتون از صميم قلب ازتون بابت تمام زحماتتون تشكر ميكنه و اونجاست كه شما پاداشتون رو دريافت ميكنيد و انرژي دوباره اي بدست مياريد!
به اميد اون روز
جناب مدیر محترم
از ابراز مراتب لطف و محبت شما بسیار سپاسگزارم
برای شما و همه عزیزانی که در راه ایجاد چنین تغییر بزرگی در زندگی قدم نهاده اند آرزوی پیروزی و موفقیت دارم.
همچنان محتاج اندرزهای خیرخواهانه شما مدیر مدبر و همه دوستان گرانقدر خواهم بود.