2015-12-21 ساعت 19:37
(2015-12-21 ساعت 15:54)Interuniversal نوشته:(2015-12-21 ساعت 13:51)usatravel نوشته: سلام دوستان .سلام دوست عزيز من
موضوع انتخاب شهر و ایالت خیلی ذهن من و همسرم رو مشغول کرده. گفتم اینجا بنویسیم تا همه اطلاعاتی که دارن رو شیر کنند تا همگی بتونیم انتخاب خوبی داشته باشیم
در حال حاضر ما بین هیوستون و سیاتل مردد هستیم . کسی هست همین گزینه ها یا گزینه بهتری مد نظرش باشه؟
والا فرق بين هيوستون و سياتل بمانند اهواز تا چالوسه هم از نظر آب و هوا و هم از نظر طولاني بودن مسافت
ولي باز بايد خودت ببيني و تاپيك هاشو بخوني تا تصميم درست بگيري،هر كدوم مسلما مزيت ها و معايب خودشونو دارن كه از ديدگاه هركي فرق ميكنه
چند وقت پيش شبكه من و ت و داشت ميگفت سياتل بعد اِل اِي بيشترين ايراني رو در خودش جا داده و الان دارم ميبينم بيشتر ٢٠١٥ و ماها هدفمون اونجاس،حالا هركي به دليلي
بيشتر نسل هاي ما كه ميخواستن برن دانشگاه سوق داده شدن سمت رشته هاي كامپيوتر و پيرامون كه يجورايي مد بود اون موقع و هدف اصليه اين دوستان كه كم هم نيستند سياتل ه ولي خب خيلي ها ميرن ايالت تگزاس براي ارزوني و شروع تازه
واقعا سليقه ايه اين داستان كسي نميتونه بگه اينجا برو اونجا نرو به اين دليل ،چون واقعا امكان داره دليل يكي براي شما كمي ساده لوحانه و بي ارزش باشه بنابراين فقط فقط خودتون بايد تصميم نهايي رو بگيد!
ميدونم واقعا يكي از بزرگترين دغدغه هاي ماست و براي همين در يك تاپيكي عنوان كردم كه مشكلات و نگراني هاي بزرگتري داريم ما دليلش همين انتخاب ها بود ولي در آخر بگم كه اصلا نگران نباشيد ببينيد دلتون با كجاست، تاپيك هاشو مطالعه كنيد خط بخط،مشاوره بگيريد از دوستان و در نهايت يجا رو انتخاب و انرژيتون رو براي اونجا بزاريد و شك نكنيد كه اولين انتخاب هميشه بهترين انتخابه و بي دليل هم نيست حكمتي درش نهفتس!
یلدا مبارک رئیس