کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-12-21 ساعت 11:08)ghobad2121 نوشته:  سلام دوستان

من به جز شغل اصلیم چند سال مشاور ی اداره دولتی هستم که در زمینه مسکن و راهسازی فعالیت داره و انچنان ارگان مورد داری نیست.اما در زمان پر کردن فرم 260 صادقانه اعلام کردم به عنوان شغل دوم در حای که چند ماه قبل از اعلام برنده شدن لاتاری مرخصی بدون حقوق گرفته بودم و الان هم قصد استعفا دارم.
سوال:
ایا قبل از مصاحبه و قسم بایتسی موضوع مرخصی ام قبل از پرکردن فرم 260 تا کنون و استعفام رو اعلام کنم به افیسر یا نه؟//ضمنا ایا تاثیری روی طولانی شدن
پروسه اداری خواهد داشت یا خیر؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيز
اين رو هميشه يادتون باشه تا زماني كه آفيسر سوالي در مورد چيزي ازتون نكرده جوابي نديد،اگه هرجا سوال داشته باشه عنوان ميكنه و شما فقط بايد كلي و مختصر بگيد توضيح اضافه نبايد داد پس دراين مورد خاص تا نپرسيدن هيچي نگيد،
ولي اينكه تاثير طولاني داشته باشه يا خير نه بنده اطلاع دقيق ميتونم بدم بهتون نه نفر ديگري چون اصلا هيچي مشخص نيست،
نگراني و استرس به خودتون وارد نكنيد قبل مصاحبه،با اميد و انرژي بالا به استقبالش بريدWink
موفق باشي
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، matin.sh ، maral-map

پیام‌های این موضوع
آدرس اقامت در آمریکا - توسط ali3810 - 2015-05-28 ساعت 15:24
موسسات آموزشی سطح 2 - توسط ali3810 - 2015-06-05 ساعت 22:13
اعلام کارنت های 2015 - توسط ho_tasha - 2015-07-10 ساعت 23:29
پاسپورت - توسط ho_tasha - 2015-08-06 ساعت 18:32
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 - توسط Interuniversal - 2015-12-21 ساعت 20:22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان