کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-12-22 ساعت 19:51)پرسپولیس6 نوشته:  دوستان عزیز با درود به همه ی شما
فکر میکنم این بحثهای بوجود آمده درخصوص لیدرها و شخص لیدر باعث شده تا این تاپیک اینقد سوت و کور بشه و دوستانی که قبلا مصاحبه رفتن یا طی این چند روز اخیر میرن یا میخوان برن مصاحبه
قید تشریک (مساعی) اطلاعاتشون رو زدن .
حتی تو تاپیک های دیگه مسائلشونو مطرح میکنن (نمونه ش بحث خرابیه کامپیوترهای ابوظبی تو تاپیک کلیرنس)
استرش همه رو اذیت میکنه .
آیا واقعا" این هفته ها کسی ابوظبی مصاحبه نداشته و نداره ؟

بیایید با خودمون قهر نکنیم!!!!!!!

سلام
من دیروز مصاحبه داشتم ، میخاستم این لیدر هارو پیدا کنم که قیمت بگیرم که نه کسی شمارشونو داد نه تو ان ام سی دیدمشون،به هر حال صبح زود با تاکسی رفتم ایستگاه القبیبه که از دیره ۲۰ درخم گرفت، بعدشم ۲۵ درهم تا ابوذبی دوباره تاکسی تا سفارت که شد ۲۰ درهم همین منوال در برگشت به جز تینکه از الغبیبه با مترو رفتم هتل . در مجموع نزدیک به ۱۲۰ درهم شد . حالا اگه لیدر ها با همین مبالغ کمی بیشتر و کمتر ببرن خوب به صرفه تر هست . ولی در کل اتوبوس هم خیلی راحت بود . اولین اتوبوس ساعت ۵ صبح از دبی حرکت میکنه که قبل از ۸ میتونید سفارت باشید.
اون دوستانی که میخان سریع تا کسی چیزی میپرسه اظهار فضل کنند که شما این و شما اون باید بدونن هر چی که به ذهنشون رسید سریع نگن من اگه خوب لبدر با ۱۲۰ تا ۱۳۰ میبرد خوب ترجیح میدادم .ولی در کل من به این نتیجه رسیدم که خیلی چیزی از کسی نپرسم و کار خودم رو انجام بدم
رویت قبولی : ۸ می  ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP  
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، behjan ، j.modarres ، Khosrow_53 ، Siamak ، غنچه

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط kavehsharifi - 2015-12-23 ساعت 12:07
لیدر - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 11:18
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 11:53
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 12:49
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط nik.truth - 2015-12-02 ساعت 13:20
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط yassin30 - 2015-12-02 ساعت 13:31
RE: کلیرنس برندگان لاتاری ۲۰۱۶ - توسط omid40 - 2015-12-03 ساعت 01:22

کاربران در حال بازدید این موضوع: