(2015-12-25 ساعت 04:08)Haghighat نوشته:جاست لایک می، F2B پدر (یا مادرِ) دارایِ گرین کارت برای فرزند مجرد بالای 21 سال. درضمن من وبرادرم در یکروز مصاحبه داشیم اون 3.5ماهه اونجاست من هنوز گرِفتارِاف بی ای چک(2015-12-24 ساعت 17:44)samiraaa نوشته:دوست عریر میتونم بپرسم کیس برادرتون چه کیسی بوده منظورم ازدواجی نامزدی یا لاتاری....؟(2015-12-24 ساعت 12:19)Nazanin_kh نوشته: يه آپديت الكي ديگه ، ٢٤ سفارت انكاراعزیزدلم نازنینم جان بارها وبارها خدمت شما ودیگردوستان عزیز عرض کردم اپدیتهای سایت سفارت ا ن ک ا ر ا وب سایت اپدیت هست نه کِیس اپدیت ومنظور از این اپدیتها اینه که وبسایت دراین تاریخ اپدیت شده و کلیرشدگانِ احتمالی شماره کیسشون ثبت شده درسایت.در ضمن عزیزانم برادرِ من که فکرکنم۱۰سپتامبربعداز۳ماه واندی کلیرشد وبجز ۹ و۱۰ سِپتِممبِر و روزِ فردایِ مصاحبه هیچ اپدیتِ دیگه ای نداشت. درتاریخ 18سپتمبر درسایت سفارت(iv status check)ثبت شد که اَدمینِستِرِیتیو پِراسِسینگ ایز کامپیلیت، پس عزیزانم لطفا خودتون روب یخود و بیجهت با وب سایت اپدیتِ سایت سفارت آزار ندید و ...
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
|
تشکر کنندگان: sanbad
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان