(2010-08-12 ساعت 14:42)yas نوشته: من فکر نمیکنم تا زمانی که شماره کیس در سایت اعلام نشده باشه به سفارت رفتن تاثیری داشته باشه. اینو به خاطر تجربه شخصیم میگم.harfet kamelan doroste dooste aziz. oomadan too in mah be nazare manam zoode, vali age khodaee nakarde kasi ta vasataie septambr esmesh dar nayoomad vase 15 septambr be in var be sefarat sar bezane ba nist. oona midoonan case ta akhare mah batel mishe va ba oomadane shoma ye tekooni be khodeshoon midan
من و همسرم 2 Aug مصاحبه داشتیم و Officer گفت همه چی عالیه و کیستون هیچ ایرادی نداره و قبض ups بهمون داد. ما هم پاسپورت ها رو گذاشتیم و پول رو به باجه ups پرداخت کردیم خوشحال و خندون منتظر ویزامون بودیم..
اما وقتی 4 روز بعد بسته به هتل اومد فقط پاسپورت من ویزا داشت. پاسپورت همسرم ویزا نداشت و یک برگه آبی هم توی بستمون بود که برای همسرم مراحل اداری رو تیک زده بود. هم سفارت رفتیم هم ایمیل زدیم گفتند بعد مصاحبه متوجه شدیم هنوز جواب چک امنیتی نیومده.
به همین دلیل فکر میکنم اگر هم آفیسر دقت نکنه و بگه برید ups کسی هست که بعدا پرونده ها رو چک میکنه.

حرف هات کاملا درستِ دوست عزیز. اومدن تو این ماه به نظر منم زوده, ولی اگه خدای نکرده کسی از وسط های سپتامبر اسمش در نیومد واسه 15 سپتامبر به این ور به سفارت سر بزنه بد نیست. اونا می دونن کیس تا اخر ماه باطل میشه و با اومدن شما یه تکونی به خودشون میدن