موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-29 ساعت 19:12)Danoosh نوشته: (2015-12-29 ساعت 12:33)azimi1368 نوشته: راستی دوستان به نظرتون چند سال دیگه اسم ایران تو لیست لاتاری بمونه ؟ یعنی هنوز تو پنج سال گذشته ۵۰ هزار نفر از ایران به آمریکا مهاجرت نکردن؟
سلام
اینمورد یخورده مشکوک هستم... کل ویزاهای مهاجرتی (ازدواجی-لاتاری-خانوادگی) یا فقط لاتاری؟
اگر فقط لاتاری هست که باید سقف ویزای لاتاری هر سال برای ایران رو ببینید
کمی با پروفسور گوگل صحبت کردم و یه چیزایی گفت
مثلن در سال 2015 تعداد 4992 نفر ایرانی برنده لاتاری شدن
و یا از یک منبع نا معتبر گفت که در سال 2016 تعداد 4501 نفر برنده لاتاری شدن
تعداد ویزا هم یادمه توی یه تاپیکی خوندم 7200-300 تا به ایران میرسه
خب با توجه به جمعیت برندگان و ویزا ها (در صورتی که فقط ویزاهای لاتاری مد نظر باشه) میتونیم امید داشته باشیم که هیچ وقت در طی 5 سال تعداد ویزاهای ایران به بیش از 50 هزارتا نمیرسه
موفق باشید
۱_ منظور تمام انواع مهاجرت هست نه فقط لاتاری, حالا چه مهاجرت از طریق ازدواج یا سرمایه گذاری یا ...
۲_ حداکثر ویزایی که برای لاتاری به ایران تعلق میگیره ۳۵۰۰ ویزا هست, دقت کن این حداکثر هست یعنی ممکنه کمتر بدن ولی قطعا بیشتر نمیشه برای هر سال ,
۳_ به نظر خودم اگر کنگره این قانون لاتاری رو حذف نکنه حداقل تا ۲۰۲۰ ایران تو لیست مجاز باشه
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه