(2016-01-04 ساعت 21:33)Meysam-mac نوشته:ماهم مشکل شماها رو داریم...واقعا تنها رفتن سخته و امیدوارم کع از این بلاتکلیفی در بیایم زودتر..(2016-01-04 ساعت 11:49)ghazal2016 نوشته: با سلام مجددما هم مشکل شما رو داریم
یه سوال و زحمت دیگه برای پیشکسوت های گرامی
با توجه به اینکه همسر من ویزا یکضرب رو اکتبر گرفتن و باید قبل از پایان زمان اتمام مدیکال مهاجرت کنند و از طرفی با توجه به اینکه من تقریبا سه ماه است که در پروسه AP به سر می برم
آیا اماری از متوسط زمان انتظار برای کلیر شدن با توجه به رفتارهای سفارتهای و امار سالهای گذشته می توان در دست داشت ؟
چون واقعا برنامه ریزی رو برام سخت کرده
ممنون .
(2016-01-04 ساعت 21:33)Meysam-mac نوشته:ماهم مشکل شماها رو داریم...واقعا تنها رفتن سخته و امیدوارم کع از این بلاتکلیفی در بیایم زودتر..(2016-01-04 ساعت 11:49)ghazal2016 نوشته: با سلام مجددما هم مشکل شما رو داریم
یه سوال و زحمت دیگه برای پیشکسوت های گرامی
با توجه به اینکه همسر من ویزا یکضرب رو اکتبر گرفتن و باید قبل از پایان زمان اتمام مدیکال مهاجرت کنند و از طرفی با توجه به اینکه من تقریبا سه ماه است که در پروسه AP به سر می برم
آیا اماری از متوسط زمان انتظار برای کلیر شدن با توجه به رفتارهای سفارتهای و امار سالهای گذشته می توان در دست داشت ؟
چون واقعا برنامه ریزی رو برام سخت کرده
ممنون .
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?