(2015-12-31 ساعت 05:56)setin نوشته: سلام به همه دوستان
من و خانواده ام یک ماه نیم که اومدیم آمریکا و چند جافرم پر کردم برای کار و البته زبانم خوب نیست و از اینکه با من تماس بگیرن و من نمیتونم جواب درست حسابی بدم وحشت دارم یعنی یه جورایی فکر میکنم فرم پر کردنم بی فایده است لطفا از دوستانی که تجربه دارن یا راهی رو میدونن یا شغلی که مکالمه نخواد به من معرفی کنند البته من از اون دسته ادمهایی هستم که توالت شویی هم میکنم لطف میکنید اگه منو راهنمایی کنید
سلام
شما کجا زندگی میکنید ؟
من هم در بدو ورود همین مشکل شما رو داشتم و هنوزم با اینکه کلاس زبان میرم و مکالمات روزمره ام رو به راحتی انجام میدم این استرس رو از جواب دادن تلفن دارم. این استرس رو همه دارند.
برای کارهای معمولی اصلاًًًًً مهم نیست که چقدر زبان بلد باشید. شما به راحتی میتونید توی Youtube جستجو کنید و آموزش جواب دادن به مکالمات تلفنی و مصاحبه رو ببینید. توی مصاحبه هم فقط اون طرف مصاحبه کننده است که حرف میزنه. شما کافیه سرتونو تکون بدید بگید right , correct

اینی که گفتم برای کار کردن در Ross و Macys و ... جواب میده، در همین فروشگاه ها میبینید مکزیکیایی که دایره لغات انگلیسیشون 5 تا بیشتر نیست ( Hi , How are you , Thank You, Bye و البته

. و صد البته بحث زبان رو جدی بگیرید. در اولین فرصت به Adult School برید و یادگیری زبان رو شروع کنید.
گزینه بعدی که دارید اینه که در فروشگاه های ایرانی کار کنید. هر جایی که زندگی میکنید کافیه توی Google Maps کلمه ی Persian رو جستجو کنید. برید اونجا و با مدیرش صحبت کنید.
گزینه ی بعدی اینه که شما توی این شرکت های رایدشیرینگ و دلیوری کار کنید. مثل Postmates , Doordash و Uber , Lyft که البته این 2 تای آخری از شما 1 سال گواهینامه ی آمریکا رو میخوان.
در مرحله ی آخر از کامونیتی ایرانی ها توی کلیسا کمک بگیرید. اون ها میتونن بهتون کمک کنند. آمریکا سیستم کاریابیش عین ایرانه ! پارتی ! یعنی کافیه یه دوستی که یه جا کار میکنه شما رو معرفی کنه. همینه که در سیستم دولتی آمریکا میبینید chinese هایی که حتی سن بالا دارن و زبانشونم خوب نیست دارن کار میکنن.
امیدوارم موفق باشید