2016-01-16 ساعت 12:23
(2016-01-16 ساعت 03:21)pid=\688885 نوشته: این تایمی که افیسر ها میگن پشیزی ارزش نداره خودتون را درگیرش نکنید دوستان خوبم , در بالا عرض کردم ولی اینجا کامل تر میگم من چیزی نپرسیدم ولی یه لبخند تلخی زدم که افیسر انگار می خواست با لبخند خودش و برخوردش به من دلداری بده واقعا سخته بعد از حدود هشت سال انتظار برای مصاحبه توی چند دقیقه سه تا سوال بپرسند .
1. آفیسر :سربازی کجا بودی ارتش ؟ من : بله ارتش قسمت ... که غیر نظامی بوده , آفیسر : چند ماه ؟ , من : 18 ماه .
2. آفیسر : کارت چیه ؟ , من : توضیح راجع به کار که غیر دولتی , آفیسر :دقیقا چه کارایی انجام میدی , من: x , y , z , ... .
3. آفیسر : کار مادرت چیه ؟ , من : مادرم صاحب و مالک جایی هست که من کار میکنم .
بعد
برگه صورتی به ادم بدن و لینک سایت رو نشونت بدن و بگن به سلامت حقیقت را بگم جزو معدود دفعاتی بود در زندگیم که دلم یک جورایی برای خودم خیلی سوخت .
دلیل اینکه افیسر ها زمان میدن فکر میکنم اینه هم وطن های خوبمون علاقه دارن به شنیدنش حتی اگر بی ارزش باشه من به شخصه یک خانواده و همینطور یک اقا را دیدم بعد از مصاحبه یادشون رفته بود بپرسن برگشتن بعد از اینکه خداحافظی کرده بود و در حال خارج شدن بودن جلو باجه . از افیسر و پرسیدن چقدر زمان میبره .
ببخشيد شما بعد از اينترويو خيلي به سفارت ايميل زديد يا دليله خاصي داره اين آپديت هاتون؟ يا نه همه انقد بعد از اينتر ويو پشت هم آپديت ميشن؟
تا به حال میل نزدم خودش اپدیت میخورد که اونم دیگه نمیخوره در سال جدید
Catagory : F2B
Interview : Dec 2015
AP
Interview : Dec 2015

Ceac Update : 18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR
CLEAR

تو کوچه ما هم عروسی میشه ...