2016-01-17 ساعت 22:11
(2016-01-17 ساعت 12:25)behjat نوشته: سلام عزیزان، این روزهای آخری که لس آنجلس هستم بیشتر به گشت و گذار تو مراکز خرید و مال ها میگذره فکر میکنم تا حالا تو عمرم انقدر خرید نکرده بودم? نه اینکه فکر کنید گنج پیدا کردم، نه، انقدر میگردم تا جنسهای خوب و ارزون پیدا کنم روزهای اول که وارد نبودم وقتی یک بلوز ده دلاری پیدا میکردم فکر میکردم دیگه از این ارزونتر نمیشه، حالا که تعطیلات ژانویه تمام شده بعضی جاها دیگه اکثر جنسها حراجهای خیلی خوبی خورده. مثلا چندروز پیش تو فروشگاه راس اکثر لباسهای زنونه رو از دو دلار تا نهایت ده دلار تو حراج پیدا کردم یازده تا پیراهن خوب خریدم کلا ۷۰ دلار? دیگه ببینین چی بود که من که پول به جونم بسته انقدر لباس خریدم?خلاصه سرگرمی روزهای آخر سفرم شده گشتن تو فروشگاهها ، فردا هم قراره برم کاستکو، البته بیشتر دنبال قرص و دارو هستم ، کم کم. اولین سفرم داره به آخر میرسه، بعضی تفاسیر دوستان رو که میخونم، تعجب میکنم، مثلا همش میگن با سن بالا مهاجرت سخته، یا بالای بیست هزلر دلار برای دونفر پول لازمه، نمیدونم شاید من در این تفسیرها نمیگنجم با پول زیر پنج هزارتا اومدیم دونفر، یکی دربدر دنبال کار، و بالاخره با یک کار نصف و نیمه و دیگری با ایده های بزرگ و جیب خالی??بهرحال شش ماه رو گذروندیم و موقع رفتن حدودا با ۲۵۰۰ دلار پس اندازم از کار اینجا داریم برمیگردیم، زندگی آرومی داشتیم و همه چی رو روال افتاده بود، حقوق و بیمه رایگان و دوستای خوب و آرامشو و هوای پاکو، همروباید بگذارم و برگردم، ولی عیب نداره بعد پنج ماه با یک انرژی تازه و شاید دستی پر برمیگردیم ، سختیش فقط یکماه، دوماه اول بود، بقیش راه همه چیز رو پیدا کردم و از همه چیز راضی بودم ، البته که شرایط سنی شوهرم کمک بزرگی بود، ولی بدون اون شرایط هم میشه زندگی خوبی راه انداخت
حالا قبل از رفتن یک شرح حال کاملتر از سفر اولم براتون مینویسم......فعلا یا علی
مامان بهجتِ نازنین، شما یه دونه ای عزیزم
خیلی ممنون که اطلاعات وضعیتتون و تجربیات با ارزشتون رو با ما به اشتراک میذارین
در پناه حق باشید
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم