2016-01-19 ساعت 09:53
(2016-01-18 ساعت 23:16)amin.randd نوشته:دوست عزیز تاحالا همچین موردی نداشتیم خیالتون راحت باشه شما به هر حال به مصاحبه دعوت میشید(2016-01-18 ساعت 04:01)matin.sh نوشته:خیلی حبلی ممنون از پاسختون.(2016-01-17 ساعت 23:30)Mandana.m نوشته: سلام.بهتون تبریک میگم.راستش چیزی که جالبه نه به اینکه باخونسردی تمام ،موضوع به این مهمی روتا مهر فراموش کردین ونه به این استرس واین همه سوال.دوست عزیز حدودا چهارماه بعدازفرستادن فرم 260 شما دعوت به مصاحبه میشوید.الان هم تاوقتی دعوت به مصاحبه نشدید هیچ کارخاصی لازم نیست انجام بدید به واکسن هاتون برسید وزبان بخونید.اصلا هم ریجکت نمی شین برای چی بایدریجکت بشید؟درباره کلیرنس هیچ نظری نمیشه دادچون اصلا قاعده خاصی نداره ولی چون معاف هستید وکارخصوصی احتمال کلیرنس خوردنتون کمه.هیچ پول ومدرکی هم فعلا نبایدجایی بفرستید.من پارسال کیسی رادیدم که اسفندماه از قبولیش مطلع شده بود وخوشبختانه ویزاشوهم گرفت.جواب بقیه سوالهاتونم نمیدونم.موفق باشید.(زبان خوندن روشروع کنید)at nvc وضعیت اولیه همه کیس ها است و تا زمان مشخص شدن تاریخ مصاحبه (دریافت نامه دوم) به این شکل باقی میمونه
بهتره به این لینک بروید که بهتر جواب سوال 6 خودتونو بدست بیارید
فقط چند سئوال دیگه:
اینکه آیا ممکنه در پروسه ی بررسی چه در NVC چه در KCC و یا هر جای دیگه، ایمیل بزنن که کیس شما مورد پذیرش برای مصاحبه واقع نشده؟ یا اینکه به هرحال به مصاحبه دعوت میشیم؟
و دوم اینکه افرادی که رفتند مصاحبه و به هر دلیلی رد شدند و یا اینکه برخی از افراد از برنده شدنشون مطلع نشدند، آیا تاثیری در پر کردن سقف صدور ویزا برای ایرانیان که 4500 تاست داره یا خیر؟
و سوم اینکه من قبلا واسه گرین کارت از طریق برادرم که سیتزن آمریکاست درخواست دادم و توی نوبت هستم. آیا تاثیری در پروسه ی لاتاری داره یا نه؟ کار خاصی باید انجام بدم؟
باز هم ممنون از راهنمایی هاتون. بیشتر همسرم استرس داره راجع به اینکه فرم 260 رو دیر سابمیت کردیم اصلا دعوت به مصاحبه امون نکنن!!
اگه کسانی که از برنده شدنشان مطلع نشدن یا اینکه نتوانسته اند به هر دلیلی به مصاحبه بروند چون صدور ویزا انجام نگرفته پس ویزا برای کیس های بعدی هست
تا جایی که من میدونم چون واسه اقامت براتون اقدام کردن مشکلی پیش نمیاد چون شما هم از این طریق برای اقامت اقدام کردید ولی اگه دوستان پیشکسوت در مورد این سوال کمکتان کنند بهتر است زیرا با تجربه تر هستند
موفق باشید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP
اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137