(2016-01-20 ساعت 17:51)milad_magnet نوشته:خوب کردی ، حین سفر زمان خیلی راحت میگذره، از طرف دیگه تو عجله نکن ، ممکنه زود کلیر بشی ،یا به نوبتت کلیر بشی،اگه بعد از یه مدت دیدی کسانی که دیرتر از تو اومدن دارن کلیر میشن اونموقع جریان فرق میکنه.(2016-01-20 ساعت 17:14)alireza55 نوشته: هر چیزی اندازه ای داره ، جملات مثبتم یه وقتی دیگه لویس میشن وقتی بیش از حد ازشون استفاده بشه ،ما که مدتهاست داریم میگیم امیدوارم ،به زودی ،دیگه چیزی نمونده،این ماه ،این هفته... از طرف دیگه وقتی حس کنی منطقی توی کار نیست،دیگه موضوع مثبت بودنو صبوری از بین میره.
کاملا حرفت را قبول دارم وقتی منطق در کار نیست و حق از این شرایط برزخی (تا تجربه نکنه ادم نمیفهمه ) خارج شدن را نداریم صبوری از بین میره ,
از روز شنبه تصمیم گرفتم بیام کیش یه مدت بمونم هم از این حال و هوا در بیام هم اینکه هوا اینجا عالیه الان و به امید اینکه کلیر میشم تو این مدتی که اینجا میمونم بعدش برنامه سفر برای پیکاپ ویزارو میچینم و ... وایمکس و اینترنت را اکی کردم با خودم اوردم که دسترسی داشته باشم به ceac و ... , اما متاسفانه علیرقم اینکه هوا خیلی خوبه و شرایط خوبی محیاست برام خوشی که نمیگذره هیچ همش ceac و مهاجر سرا چک میکنم حتی بیشتر از قبل , و در این فکرم که ان کسایی که سه هفته ای و یک ماهه کلیر میشوند با شرایطی مشابه من دلیلش چیه و چیکار میکنن ؟ شانسیه ؟چیه نمیدونم ؟؟!
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
|
تشکر کنندگان: samiraaa ، milad_magnet ، mana94
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان