کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
(2010-08-14 ساعت 00:38)sorooshii نوشته:  با تشکر از user عزیز

دقیقاً من هم با نظر shiti موافقم ، حتی بازم بگیم زیاد ایمنی نیست که با "کانفرمیشن نامبر" بریم داخل ، 2و3 سوال محکم دیگه بپرسند. الحمدالله که استعدادومخ برنامه نویسی کامپیوتر که نباید کم باشه.

من توی تاپیک "سوالات مطرح شده برندگاه2011" عرض کردم ، هر کدام از ما 2 هفته که از تاریخ دریافت نامه هایمان توسط کی سی سی گذاشت ، دوباره شروع به پیگیری کنیم . یعنی همان 2 ، 3 هفته ای که معمول هستش برای بررسی پرونده.

اما سوالی که ذهن ما ها را بنظر بیشتر مشغول کرده اینکه " چه زمانی " نامه ارسال میشه؟؟؟ (اگر قرار هستش از پست استفاده بشه یکبار دیگه ) زمان برای ما خیلی مهم هستش.

یه فکر دیگه هم بنظرم رسید اگه بشه یه شماره فکس از کی سی سی گیر آورد، یه متن درست و حسابی خوب ، با سوالات مطرح فرستاد و درخواست کرد که در ویزا بولتن بطور شفاف راجع به این موضوع توضیح بدهند که برندگان عزیز که فرم ها را بدون کیس نامبر ارسال کردید، از طریق ...... منتظر دریافت کیس نامبرتون باشید. این دیگه نه اطلاعات محرمانه هستش که بگن به دلیل امنیتی... و نه برنامه ریزی کلانی می خواد ، اینها که از سال پیش همچنین تدبیری را درنظر گرفتند که نامه را بدون کیس نامبر بگیم بفرستند ، حداقل طریقه پیگیری را هم دنبالش می گفتند. والا از اینها بعید هستش و هم اینکه درخواست کنیم آقا بدلیل سیستم بد پستی ایران و حساسیت موجود به نامه های ارسالی از امریکا ، اغلب به دست صاحبشان نمی رسند ( پست عادی که نظرات بر آن نیست)

فعلاً که رفتیم در شنبه و یکشنبه آنجا و 2 روز خبری نیست.

ضمن اینکه ، دوستان فکر نکنم کسی از ما باشه که نامه را هنوز ارسال نکرده باشه. یکم برای این ایده نوشتن آدرس به فرم دیگه دیر شده. من هم اگر الان بهم میگفتن آدرس بده ، حتماً آدرس خارج از کشور را میدادم که متاسفانه انجام ندادم و پشیمانSad

شما ميتونيد هر موقع كه خواستيد اصلاحات تكميلي رو با ايميل به اطلاع KCC برسونيد. ميتونيد ايميل بزنيد و آدرس جديد رو اعلام كنيد.
اين يه حسن هم داره. معمولا KCC توي اين جور موارد در پاسخ ميگه "اطلاعات ارسالي در پرونده شما درج گرديد". شما از اين طريق ميتونيد متوجه بشيد كه بسته شما دريافت شده و كارا رو روال داره پيش ميره.
ضمنا نامه دوم حدود يكماه زودتر از زمان مصاحبه ارسال ميشه. بنابراين اگر مطمئن باشيد كه نامه دوم رو دريافت ميكنيد ، به مصاحبه ميرسيد و مشكلي نخواهد بود
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند - توسط satusa - 2010-08-14 ساعت 10:26

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان