(2016-01-24 ساعت 11:13)پرسپولیس6 نوشته: قبل از این تاریخ داشته اندکاملاً موافقم. من هم فکر می کنم از اونجا که مصاحبه ما در ژانویه بود، تعداد آپدیتها رو تونستیم کنترل کنیم و امیدوارم که گزارش من در مورد آپدیتهای خودم باعث نگرانی دوستان اکتبر و نوامبر و دسامبر نشده باشه
(2016-01-24 ساعت 10:13)مل مل نوشته:(2016-01-23 ساعت 11:35)j.modarres نوشته: سلام
بله وارد کردم به همون روش 2016AS1234 و فقط آپدیت 14 ژانویه رو دارم که مال روز مصاحبه بوده ولی در سایت سیس تا الان 4 تا آپدیت داشتم که در امضا نوشتم. اگر شما با این روش وارد کردید و وضعیتتون رو نشون نمیده باید صبر کنید تا کیستون رو بشناسه. من برای حدود صد نفر از کیسهایی که در فایل اکسل آقای کاوه بود چک کردم نشون میداد.
سلام دوستان
ما هم به غیر از آپدیت روز مصاحبه که 14 ژانویه بود، سه آپدیت دیگه داشتیم : 15 و 20 و 21 ژانویه
دوستان عزیز
بخصوص اونایی که ابوظبی بودن و آپدیت 9 Dec رو توی سیس دارند نگرانه کم بودن آپدیت هاشون تو سایت سیس نباشن .
چه بسا چندین آپدیت قبل ازاون تاریخ و بعد از مصاحبه داشته اند ولی بدلیل اینکه سیس کیس اونارو از اول ژانویه میشناسه اون آپدیتها رو نتونستن مشاهده کنن (مثلا" مشابه دوستمون مل مل که بعد از مصاحبه در عرض 8 روز چهارتا آپدیت داشته اند که اگر ایشون نیز مصاحبه شون توی اکتبر یا نوامبر یا دسامبر بود از این آپدیتها مطلع نمیشدند)
ضمنا" مدیران و پیشکسوتان محترم نیز بارها فرمودند که تعداد آپدیت دلیلی بر کاهش یا افزایش مدت کلیرنس نمیباشد.
لطفا از نگرانی و اضطراب خود و خونواده تون اجتناب کنید که فقط بازخور منفی جهت خودتون داره .
دل رو به خدا بسپارید و لاغیر.
برای همتون آرامش و سعادت آرزومندم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان