2016-01-26 ساعت 09:37
(2016-01-25 ساعت 10:33)joybar نوشته:joybar جان خیلی خیلی ممنون از لطفتون(2016-01-25 ساعت 04:26)habibhabib نوشته: سلام دوستاناقا حبیب من هم مثل شما تازه وارد هستم . متاسفانه تو مورد اول نمیتونم راهنمایی زیادی کنم هر چند توصیه من این هست که به اتفاقات یک بیمارستان یا همون امر جنسی روم مراجعه کنید حتما خودشون راهنمایی میکنند ضمن اینکه به احتمال زیاد هزینه از این طریقی بشود یکجوری کم کرد مثل گرفتن از چاریتی ها که خودشون روش تماس را به شما میگویند.
خیلی فوری به کمک و راهنماییتون نیاز دارم، اگه از دوستان کسی اطلاع داره، ممنون میشم که راهنمایی بفرمایند.
ما سه ماهی هست که ساکن جرجیا هستیم، الان چشم همسرم دچار مشکل شده و نیاز فوری به یه چشم پزشک داریم ولی اصلا نمیدونیم که روالش چیه و کجا باید بریم، آیا مستقیما باید بریم پیش چشم پزشک؟ یا بیمارستان؟ و ضمنا ما هنوز بیمه درمانی نداریم اگه یه برآوردی از هزینه هم بهمون بدید ممنون میشم. سپاس
اما راجع به بیمه !چرا شما تاالان بیمه نگرفتید.؟هر برنامه ای دارید فعلا کنار بزارید و اباما کر را ثبت نام کنید .که اخرین مهلتش تا همین سی ژانویه هست.
موفق باشید
کیس نامبر:***2015as1 / تعداد افراد کیس: 3 نفر / مصاحبه : دسامبر-آنکارا / وضعیت: خانم و پسرم کلیر در 3 آپریل / آپدیت ها: 8 آپریل نفر دوم کیس و دوباره 8 آپریل آپدیت همه اعضا که اینبار ساعت 9 شب و آخرین آپدیت که خودم هم کلیر شدم 14 آپریل(بعد از 129 روز) دریافت ویزای هر سه نفر 6 می